Livfull gata mitt i city

Från Hötorget till Stureplan – folkets gata dygnet runt. På klassiska Kungsgatan rör sig många människor. På dagen för att shoppa, göra ärenden och äta sin lunch. På kvällen för att slinka in på bio eller äta en god middag. En gata som har det mesta för många.
Jag vill kontakta en uthyrare

Klassisk stockholmsgata

Kungsgatan är en paradgata med pampiga byggnader, framför allt de två Kungstornen. Med sitt centrala läge i Stockholm mellan torghandlarna på Hötorget och de shoppingsugna på Stureplan, levererar Kungsgatan ett brett utbud från morgon till kväll.

Det här är stråket där raggarna under decennier visade upp sina vrålåk. Kungsgatan har alltid haft en plats i stockholmarnas hjärta, bland annat tack vare flera biografer, och är fortfarande välbesökt.

Mat, sport och lifestyle

Här rör sig de som jobbar på kontoren runtomkring och de som vill uppleva och shoppa i någon av lifestylebutikerna. En del kanske passerar på väg till Hötorget eller Stureplan, och många stannar till. Kanske för att köpa fint porslin i Rörstrands och Iittalas Flagship Store eller få inspiration i inredningsbutiken Rum21.

För den hungrige finns många restauranger. Till exempel matpalatset K25, döpt efter sitt läge på Kungsgatan. Här erbjuds frukost, lunch och middag alla dagar i veckan från morgon till kväll.

På dagen en gata för att luncha, shoppa och göra ärenden. På kvällen en nöjesgata med restauranger, biografer, musik och teater.

Charlotta de Jong, affärsansvarig handel

Vill du veta mer om handels- destinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta oss!