Bred gata. Brett utbud.

Dragarbrunnsgatan ligger precis där den ska. Bred och lång. Fylld med uteserveringar och biopalats varvat med service och shopping. Välkommen till en levande gata – med Gågata på ena sidan och Uppsala resecentrum på den andra. För de som är på språng, och för de som vill slå sig ner. Och njuta.

Jag vill kontakta en uthyrare

Service, shopping och restauranger

Dragarbrunnsgatan lockar främst en bred och yngre målgrupp. På lunchen passar många också på att göra sina ärenden efter ett besök på någon av alla restauranger och kaféer. Varför inte välja ett bord på någon av uteserveringarna?

Välkommen till en gata där det finns något för alla.

Dragarbrunnsgatan i siffror

75
butiker och lokaler
7,7
miljoner som besöker stråket varje år
1 214
meter lång och med bredd för uteserveringar

Livsnjutarmeckat Svava som granne

I Svava Matgalleria finns allt för den som gillar det ljuva livet. Här finns schyssta Tugg Burgers, maxade kaféet Choco Mania, fräscha juicebaren MoeJoe’s och heta mexrestaurangen Zócalo. När det är dags att skämma bort sig själv och andra finns underbara Svava Blommor och drömstället Chocolat fyllt med Uppsalas bästa chokladpraliner. Och Hemköp, förstås. Med en stor delikatess- och fiskdisk för noggranna val, men också hela 19 snabbkassor för den som har bråttom.

Ta en sväng förbi Svava matgalleria

Vardagsgatan nummer ett

Dragarbrunnsgatan erbjuder ett läge där människor rör sig. Mitt emellan Gågatans stora utbud på ena sidan och Resecentrums alla kommunikationer på den andra. Det gör stråket till den naturliga platsen för vardagens alla ärenden och bestyr. Perfekt, tycker vi. Här finns nämligen all form av service du kan tänka dig. Här finns till exempel optiker, frisörer, skomakare, cykelbutik och skräddare. Klart Uppsalaborna väljer den här vägen till och från jobbet då.

Kika in på Gågatan

Dragarbrunnsgatan är bred och det skapar plats för uteserveringar. Det gör att gatan lever både på dagen och kvällen.

Sara Rääf, Affärsutvecklare handel Uppsala

Vill du veta mer om handelsdestinationen Uppsala och vad vi kan erbjuda där?

Kontakta oss!

Sara Rääf

Affärsansvarig handel 070-880 38 60 · 018-489 20 23