Birger Jarlsgatan – en gata med lyxiga varumärken och genuint folkliv

Vackra byggnader, klassiska butiker och ett stort utbud av svenska och internationella varumärken. På Birger Jarlsgatan finns också gott om restauranger och kaféer som bjuder in till folkliv.

Jag vill kontakta en uthyrare

Historiska byggnader och lyxig shopping

De vackra gamla husen andas pondus och det ger karaktär och en ståtlig inramning till gatan. I början av Birger Jarlsgatan ligger klassiska, exklusiva butiker på rad som till exempel Gucci, Louis Vuitton, Chanel och Nathalie Schuterman.

Anrik och folkrik

Men det är inte bara vackra byggnader och lyxshopping som lockar. Det här är också en gata att flanera på. Ät gott på anrika Restaurang Riche och promenera längre upp på gatan och titta in i Åmells konsthandel. Här finns fin mix som lockar ett stort flöde av både stockholmare och turister. Folklivet får en extra boost av närheten till Nybrovikens vatten, båttrafiken och Kungliga Dramatiska Teatern, Sveriges nationalscen.

Här finns ett modernt utbud av lyxiga varumärken som lockar många besökare. Men det är också en gata för genuint folkliv och möten.

Charlotta de Jong, affärsutvecklare handel

Här öppnar något nytt. Igen. Och igen.

På våra handelsstråk har våra hyresgäster en tendens att stanna. Och trivas. Toppen, tycker vi. Men vi vill också ge fler chansen att möta gatan. Enkelt. Därför skapade vi Open Spot.

Dyk upp. Nå ut. Skapa kontakt. Open Spot är ett nytt popup-koncept som erbjuder mötesplatser i absolut bästa läge. Bara att öppna upp och bjuda in till er värld. Det här är den perfekta platsen för lansering av nya produkter, öka försäljningen under högsäsong, möta en ny kundgrupp eller helt enkelt bara hänga med era kunder på riktigt.

Nyfiken på Open Spot? Klicka här!

Vill du veta mer om handelsdestinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta oss!

Affärsansvarig handel Charlotta de Jong 070-968 15 19 · 08-566 205 19 charlotta.dejong@vasakronan.se