Malmö, Västra Hamnen

Koggen


  • Adresser: Södra Stapelgränd 4 / Stora Varvsgatan 13A
  • Byggt/ombyggt: 2012/
  • Miljöcertifiering: BREEAM Excellent (2013)
  • Kontor: 8 100 m2
För hyresgäster

Fastighetens historia

Fastigheten Stapelbädden 3 stod i princip klar i slutet av 2012. Den lånar sitt namn från den stapelbädd vars rester fortfarande kan ses väster om huset. Den har tidigare använts för att sjösätta båtar i Kockums varvsindustri. Det är Malmös enda bevarade stapelbädd.

Om fastigheten

Fastigheten Stapelbädden 3, eller Koggen som den också kallas, färdigställdes under 2012. Fastigheten är miljöklassad med BREEAM Excellent, vilket innebär mycket högt ställda krav på energiförbrukning och minimal påverkan av vår miljö under husets livscykel.

Service i närområdet

På gångavstånd till fastigheten finner du många lunchalternativ. Det finns både restauranger, caféer och matbutiker för de dagar du lämnat matlådan hemma. I området finns även butiker och gym.

Kommunikationer

Från Koggen tar du dig till Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:
Stortorget – 15 minuter
Citytunneln – 5 minuter

Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering & laddplatser

Runt huset finns ett antal parkeringsplatser som hyrs ut till hyresgästerna i fastigheten. Parkeringsplatserna administreras av Apcoa Parkering Sverige AB.

Om du redan hyr plats på parkeringen och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se.

Om du vill rapportera en felparkerad bil, ring 08-55630670 (tonval 3)

Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se, på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se. Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida

Dina kontaktpersoner

Katarina Lindeberg
Affärsansvarig kontor

070-230 33 68 · 040-691 71 37

Skicka e-post
Jonathan Wurmböck
Teknikansvarig

040-691 71 30

Skicka e-post