Uppsala, Centrala Uppsala

Fjalar


  • Adresser: Suttungs gränd 3
  • Byggt/ombyggt: 1885/2008
  • Miljöcertifiering: LEED Guld (2022)
  • Kontor: 1 550 m2
  • Övrigt: 197 m2
  • Arkitekt: Arosgruppen
För hyresgäster

Om fastigheten

Äldre fastighet nära Uppsala resecentrum.

Service i närområdet

Fastigheten ligger bara några minuters promenad från Uppsalas innerkärna med alla dess butiker, restauranger och caféer. Med några minuter till Uppsala Centralstation/Resecentrum finns helt enkelt all tänkbar service och kommunikation inom räckhåll.

Bankomat
Närmsta uttagsautomat ligger vid Nordea på Dragarbrunnsgatan 49 eller vid Centralstationen på Olof Palmes plats 10.

Närservice
Lloyds apotek Samariten på Kålsängsgränd 10.
Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B.
ICA Nära på Vretgränd 9. 
Willys på Kungsgatan 95. 
Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A.

Träning och hälsa
Women’s Wellness på Kungsgatan 79.
Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9.

Övrig service
Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen.

Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal:

» Länk till Coors serviceportal för Vasakronan

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum är det enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt.

Tåg
Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar.

Länk till SJs webbplats
Länk till SLs webbplats

Buss
Närmaste busstation är Samariterhemmet på Kungsgatan.

Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar.

För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:
Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats

Bilpool
Inom gångavstånd till fastigheten finns två bilpooler från Sunfleet som är tillgängliga för alla, den ena i parkeringsgaraget på övre plan i Svavagallerian (infart Dragarbrunnsgatan 50), där det finns en elpoolbil.

Den andra bilpoolen finns på markparkeringen vid kvarter Hugin, med infart vid korsningen Kungsängsgatan/Strandbodgatan (parkeringsyta C). Där finns det två poolbilar.

För medlemskap och villkor seSunfleets hemsida.

Parkering & laddplatser

Parkering
Närmaste parkeringsgarage finner du i Svava Matgalleria (infart Dragarbrunnsgatan 50). Här finns även parkeringsplats utrustad med laddstolpe för laddning av elfordon.

Vasakronan ansvarar för elladdplatserna, för frågor kontakta kundtjänst på telefon 018-489 20 40 eller kundservice@vasakronan.se.

Dina kontaktpersoner

Gustav Holst
Affärsansvarig kontor

070-312 51 66 · 018-489 20 90

Skicka e-post
Sara Hollsten
Bitr. affärsansvarig

073-091 68 30 · +4618-489 20 47

Skicka e-post