Göteborg, Centrum
Kromet
 • Adresser:
  Gullbergs Strandgata 2-4 / Gullbergs Strandgata 6-8
 • Byggt/ombyggt:
  1984/1986
 • Miljöcertifiering:
  LEED Guld (2019)
 • Kontor:
  21 791 m2
 • Butik:
  576 m2
 • Övrigt:
  469 m2

Om fastigheten

Modern kontorsfastighet invid Göta Älv med goda parkerings- och kommunikationsmöjligheter skapar utrymmet för att växa i takt med Göteborgs hamnpromenad. Det är en devis som kittlar och en utmaning för de allra flesta. Fastigheten består av två huskroppar med modern planlösning som speglar dagens behov.

Service i närområdet

Butiker, restauranger och närservice finns på flera ställen i området, bland annat i Nordstans köpcenter som ligger på bara några minuters gångavstånd.

I fastigheten ligger Holmens krog som är en mycket uppskattad lunchrestaurang av såväl hyresgäster i huset som av besökare i området.

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar.

Tidtabeller och utförligare info finner du på Västtrafik.

Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Vid Lilla Bommens torg finner du närmsta Styr&Ställ-station där cyklar finns att hyra.  

Parkering & laddplatser

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr.

Inpassering till garaget sker via kortläsare. Under dagtid drar du endast kortet i läsaren och efter ordinarie kontorstid (vardagar 17.00-07.00 samt helger) slår du även in din fyrsiffriga kod. För utpassering ur garaget, drag i repet som hänger ner från taket till vänster strax innanför porten.

Motorcyklar får ej parkeras runt fastigheten utan hänvisas till förhyrda parkeringsplatser.

För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageporten går igen efter in- och utpassering.

Om olovlig parkering förekommer kontaktas Vasakronan.

Städning av garage sker en gång per kvartal.

Dina kontaktpersoner