Uppsala, Centrala Uppsala
Duvan 2
 • Adresser:
  Bredgränd 4 / Kungsängsgatan 5 B / Kungsängsgatan 7
 • Byggt/ombyggt:
  1962/2006
 • Miljöcertifiering:
  LEED Guld (2016)
 • Kontor:
  1 946 m2
 • Butik:
  1 895 m2
 • Övrigt:
  420 m2
 • Arkitekt:
  Kjell Ödeen

Om fastigheten

Fastighet byggd i vinkel mot Bredgränd med entréer från två håll. Butiker i gatuplan.

Service i närområdet

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Bankomat
Närmsta uttagsautomat ligger i fastigheten vid SEB på Kungsängsgatan 7 eller i Forumgallerian på Kungsängsgatan 14.

Närservice
Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8.
Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B.
ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9.
Hemköp i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50.
Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A.

Träning och hälsa
Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1.
Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9.
Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4.

Övrig service
Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen.

Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal:

» Länk till Coors serviceportal för Vasakronan

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt.

Tåg
Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar.

Länk till SJs webbplats
Länk till SLs webbplats

Buss
Närmaste busstation är Stora Torget. Busstationen Stadshuset på Kungsgatan ligger också bara några minuters promenad bort.

Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar.

För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:
Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats

Bilpool
I parkeringsgaraget på nedre plan i närliggande Svavagallerian (infart Dragarbrunnsgatan 50) finns en elpoolbil från Sunfleet som är tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida.

Parkering & laddplatser

Parkering
Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage med infart från Smedsgränd 3. För inpassering gäller kod. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter.

APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se.

Besöksparkering
Besöksparkering hänvisas till Svavagaraget på Dragarbrunnsgatan 50 eller Smedengaraget på Smedsgränd 20. Maxhöjden för fordon i garagen är 2,0 meter.

Svavagaraget
Svavagaragets öppettider är

Måndag-söndag 06.00-24.00
Övrig tid sker inpassering med kod.

I garaget finns det P-automater.

Aimo Park ansvarar för Svavagaraget, så för frågor kontakta deras kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida http://www.aimopark.se 

Smedengaraget
Smedengaragets öppettider är

Måndag-söndag 06.00-24.00, övrig tid sker inpassering med nyckel.

I garaget finns det P-automater.

Aimo Park ansvarar för Smedengaraget, så för frågor kontakta deras kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida http://www.aimopark.se

Elladdplatser
I Svavagaraget finns en elladdplats som Vasakronan ansvarar för, och i Smedengaraget finns fyra elladdplatser, vilka Aimo Park ansvarar för.

Dina kontaktpersoner