Stanna hemma på visningen

Nu gör vi det enklare för dig att komma på visning av våra lokaler

Det har aldrig varit enklare att komma på visning. Vi vill gärna ses på riktigt, men ibland kanske det inte går. Då löser vi det enkelt med en digital visning. Vi brukar använda Facetime för våra digitala visningar, men är givetvis öppna för förslag om du vill använda någon annan streamingtjänst.  Boka en kontorsvisning genom att mejla eller ringa någon av våra uthyrare. Vet du inte riktigt vad du söker och vill ha hjälp med olika visningsförslag? Ring någon av oss så tar vi fram ett förslag som passar dig.

Uthyrarna tipsar

Vi har ett stort utbud av kontorslokaler för olika behov.

Söker du ett representativt kontor med snabb inflyttning och flexibelt avtal? Då är kanske ett Smart & klart-kontor lösningen för dig. Det är färdigmöblerade kontor med kontorsservicen inkluderad i hyran. 

Eller passar Arena, vår nya coworkinglösning bättre? Genom ett medlemskap får du tillgång till en fantastisk arena med flexarbetsplatser, representativa möteslounger och service på topp.

Vi har också helt vanliga kontor, där du tar med dig dina egna möbler och ordnar med alla detaljer så som du helst vill ha dem. Här kan du se några kontor som finns tillgängliga just nu.