Affärsutvecklingschef handel Jesper Örtengren 070-871 13 66 · 031-743 42 13
Tjänst

Hyr en nyckelfärdig popup!

Vill du testa ett nytt koncept, gå från online till offline eller kanske förstärka en kampanj? Hyr en popup. Det är en nyckelfärdig butik klar att använda redan från dag ett. Vi har tillgängliga popuplokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala som du kan hyra på korttidsavtal, från två veckor upp till maximalt tre månader. Kontakta Jesper Örtengren så berättar han mer om konceptet.

Här hittar du våra popup-butiker:

Popup Göteborg: Fredsgatan 3, Nordstan
Popup Malmö: Beyond Us, Södertull
Popup Stockholm: Stureplan 19, Östermalm och Skrapan, Södermalm
Popup Uppsala: Kungsängsgatan 5, Gågatan

Vi får ständigt frågor om möjligheterna att hyra tillfälliga ytor. Alla våra popop-lokaler vänder sig till en målgrupp som kräver ständig förändring. Popupbutiker kompletterar den fasta butiksmixen på ett bra sätt.

Jesper Örtengren, Affärsutvecklingschef Handel, Vasakronan

Vill du testa ett nytt koncept, gå från online till offline eller kanske förstärka en kampanj? Hyr en popup! Det är en nyckelfärdig butikslokal klar att använda redan från dag ett. Storleken varierar mellan 50-300 kvm. Hyr den från två veckor upp till maximalt tre månader.

Våra popupbutiker passar både dig med välkända varumärken som vill lansera en ny kollektion och helt okända varumärken som vill testa marknaden. Det vi ser är att efterfrågan ständigt ökar och därför har vi nu breddat vårt utbud till att även erbjuda korttidslokaler på detta sätt.

Det ska vara enkelt. I hyran ingår allting som finns i lokalen, inga dolda eller tillkommande kostnader och hyran är ett fast belopp per dag eller vecka som betalas i förskott. Bland annat ingår bredband, elabonnemang, lås- & larmsystem, kassasystem, entréskyltning, högtalarsystem och musiklösning via Soundtrack your brand. Vid behov kan vi även bland annat hjälpa till med butikspersonal och specialanpassad inredning.

Att förhandla ett hyreskontrakt med fastighetsbranschen kan vara en djungel, och ska man bara finnas på plats några veckor, kan det kännas övermäktigt att behöva krångla med kassaapparater och betallösningar. Hyrestiden varierar men gäller två veckor som kortast och tre månader som längst.

Vi ser till helheten. Precis som i alla handelslägen vill vi erbjuda en attraktiv handel. Lite beroende på den övriga butiksmixen och profilen på gatan eller centrumet så passar vissa popup-erbjudanden bättre än andra, men i princip så är möjligheten öppen för alla som har ett behov.

Alla våra tillgängliga popupbutiker finns sökbara under Lediga lokaler längst upp i menyn, filtrera på Lokaltyp. Där finns också kontaktuppgifter som gäller för varje läge. Antalet popupbutiker varierar över tid beroende på tillgängligheten. Just nu har vi fyra popuplokaler; i Skrapan och på Regeringsgatan i Stockholm, i Nordstan i Göteborg och på Södra Förstadsgatan i Malmö. Hyr en eller varför inte alla samtidigt i samband med en lansering eller kampanj för maximal synlighet.

Eric Sjöstedt
Affärsområdeschef handel Eric Sjöstedt 073-920 10 00 · 040-691 71 72 eric.sjostedt@vasakronan.se
Louise Öberg Axelson
Affärsutvecklare handel Louise Öberg Axelson 070-733 83 03 · 08-566 205 06 louise.oberg@vasakronan.se