Hamngatspalatset

Hamngatspalatset är det nya handels- och kontorshuset på Hamngatan i Stockholms city. Här skapar vi Stockholms modernaste och attraktivaste kluster av kontors- och butikslokaler.

Kontoren

I tio våningsplan ovanför gatuplan byggs 11 000 kvadratmeter toppmoderna och attraktiva kontor med tillgång till Stockholms förmodligen största takterass. Kontoren byggs med flexibla lösningar för bästa möjliga anpassning till hyresgästernas föränderliga behov.

Butikerna

Hamngatspalatset får en viktig funktion i Stockholms handel. De nya butikerna i entréplan kopplar samman shoppingen mellan Hamngatan och Sveavägen och bjuder på en sömlös handel mellan de båda stråken. Flera nya butiker skapas under Malmskillnadsgatans brospann.

Fler kontor i närheten

Skulle inte Hamngatspalatset passa ert företag så kanske Sergelhuset kan vara ett alternativ? Sergelhusets nya kontor byggs i princip om från grunden. Till huset adderas två våningar och totalt kommer Sergelhuset att kunna erbjuda nio våningar kontor på totalt 15 000 kvadratmeter i absoluta toppskick mitt i city. De översta kontorsplanen blir något alldeles extra med utsikt från den mäktiga takterrassen.

Spaden i marken sommaren 2017

Hamngatspalatset är en av byggstenarna i Sergelstan – ett projekt som omfattar åtta hus och fyra gator mitt i stan. Visionen är ett attraktivare city, med folk, liv och rörelse dygnet runt. Byggstarten är i sommar och sedan tar det cirka 3-4 år innan allt står färdigt. Vill du hyra kontor eller etablera ditt nya restaurangkoncept här? Vi söker de mest attraktiva koncepten och hyresgästerna för att fylla Sergelstan med liv. Tveka inte – kontakta oss redan nu. Kontaktuppgifterna hittar du högst upp på sidan.