Kista Terrass, hus 13

Byggnaden är ritad av White arkitekter och består av totalt ca 15 350 kvadratmeter, fördelade på ett entréplan och fem kontorsplan. I entréplanet finns ytterligare ytor anpassade för andra hyresgäster, t ex butik eller kafé.

Lokalerna i Kista Terrass präglas av modern arkitektur och effektiva lösningar. Moderna kontor som ger full flexibilitet att skapa arbetsplatser som anpassas efter hyresgästernas behov. Byggnadernas inre lösningar och flöden är utformade för högsta flexibilitet och effektivitet.

Med en genomtänkt funktionsindelning och anpassade gång- och försörjningsstråk säkras en effektiv lokal- och energianvändning. Mötesrummen ligger lättillgängligt placerade vid hissarna, och konferensutrymmen och närservice är placerade i entréplanet.

Eftersom vi bygger nytt från grunden och med stort mått av flexibilitet finns stort utrymme att påverka layout och planlösning. Arbetsplatserna är öppet placerade med tillgång till mindre mötesrum, telefonhytter och kopiering.

Service och närområde
Kista Science City är helt unikt utifrån ett näringslivsperspektiv – inte bara med svenska mått mätt utan även internationellt. Här finns ett kunskapskluster och ett innovationssystem med det tydliga målet att verka för utveckling, entreprenörskap och tillväxt. Med sitt goda renommé lockar Kista Science City besökare från hela världen.

Det är få stadsdelar utanför Stockholm city som kan mäta sig med Kista Science City när det gäller serviceutbud. Här hittar du bra shopping, restauranger, konferenser, hotell och gym. Kista Galleria med butiker, banker, apotek ocgh restauranger. För den som vill träna finns ett SATS-gym, Friskis & Svettis samt närhet till Järvafältet för utomhusaktiviteter.

I Kista Terrass finns ett fullservicekoncept med reception, konferens, service, post och gods. Konferensmöjligheter finns även i Kista Science Tower och Kista Entré.

Kommunikationer och parkering
Kista ligger i knutpunkten mellan E18 och E4, 10 minuter från Stockholms innerstad och 15 minuter från Arlanda. Utmärkta kollektivförbindelser med T-bana, bussar och pendeltåg. Flera planerade långsiktiga infrastrukturprojekt pågår också, bland annat Norrortsleden och Tvärspårvägen, som kommer att gå genom Kista, Solna, Sundbyberg och knyta ihop dagens befintliga sträckning från Alvik till Hammarby Sjöstad.