MHC (Mobile Heights Center)

Start-up eller gigant. Här finns plats för alla.

Kundtjänst & felanmälan

08-566 20 600

Kontaktadress

Vasakronan AB
Mobilvägen 10
SE-223 62 Lund

För innovativa företag
MHC (Mobile Heights Center)

Mer än bara en vanlig arbetsplats

MHC är mer än bara en vanlig arbetsplats. Det är en mötesplats särskilt anpassad för innovativa verksamheters specifika behov. MHC ligger i det område som i folkmun kallas Brunnshög. Här samverkar näringsliv, akademi och kommun för att skapa nya smarta affärslösningar.

Samverkan och samarbete är nyckeln

Nya idéer är sällan frukten av en människas tanke. Tvärtom så bygger framgångsrika affärsidéer på samarbete och samverkan. Därför har vi satsat extra på att skapa miljöer som ska främja samverkan och välkomnar alla att nyttja loungeytor, kaffebaren eller restaurangen för att diskutera tankar och idéer. Startup eller gigant, här finns plats för alla att mötas. Och vill du dessutom hyra kontor så finns det flera möjligheter.

Startup eller gigant – här finns plats för alla

MHC erbjuder lokalytor som passar alla verksamheter; från startups med behov av bara ett skrivbord till riktigt stora företag som behöver tusentals kvadratmeter. Här är det möjligt för ditt företag att utvecklas och växa oavsett storlek. Vi erbjuder två konceptlösningar. MHC Workspace för den som söker en eller några få arbetsplatser men med full service, och MHC Officespace för företaget som vill ha stora sammanhängande lokaler.

Tillgång till ett unikt nätverk

MHC erbjuder en unikt innovativ miljö. Här har mobilkommunikationen utvecklas under många år. Det är ingen slump att MHC ligger i Lund, i Skåne. Här finns nämligen tillgång till unik mobilkompetens med hela värdekedjan representerad – allt från hårdvarutillverkare till antennutvecklare och mjukvaruutvecklare. Det finns inte någon annanstans i världen.

Väljer du att etablera ditt företag i MHC får du flera goda grannar på köpet. I huset finns bl.a. Sigma Connectivity, Sigma Industry, Tech Mahindra, Anoto, MAPCI, Precise Biometrics, ProstaLund samt Mobile Heights. I grannfastigheterna finns också Sony Mobile och Ericsson.

MHC Meetings

MHC Meetings är vårt koncept för möten i en innovativ miljö. Varför inte ta chansen att konferera och känna på atmosfären. Vi erbjuder konferensrum för 8-120 personer. Läs mer om våra konferensrum och priser samt hur du bokar på MHC Meetings.

För dig som vill läsa mer

Mobile Heights Center – en kort områdesguide
MHC Workspace – kontorshotell för företag med innovationsanda och utvecklingskraft

Är du hyresgäst och har frågor om din fastighet?
Här hittar du den mest efterfrågade informationen och även dina personliga kontaktpersoner.

Hyresgästinfo finns även som app för både iPhone och Android. Med den har du all fastighetsinformation i fickan och kan få hjälp, felanmäla eller kontakta rätt person direkt.

Är du nyfiken på vad MHC kan erbjuda dig? Kontakta oss om du vill veta mer eller få en visning i området.

Cecilia Hanner Falkehed
Uthyrare Cecilia Hanner Falkehed 070-968 30 28 · 040-691 71 28 cecilia.hanner@vasakronan.se
Katarina Lindeberg
Fastighetschef Katarina Lindeberg 070-230 33 68 · 040-691 71 37 katarina.lindeberg@vasakronan.se