Hyllie Connect Hyllie Connect

Hyllie Connect i korthet

Fastighet

Hyllie Connect

Kommun

Malmö

Byggt/ombyggt

2019

Lokalytor

500-12 000 kvm

Adress

Bures gata, Hyllie

Ett kontor som välkomnar människan

Hyllie Connect – sju våningar nyproducerade kontor på bästa skyltläge alldeles invid tågspåren i Hyllie. Det blir ett kontor som välkomnar människan och som möter stadens vision om ett levande och mänskligt Hyllie. Högt och synligt, men i mötet med människan vid entrén är skalan mänsklig, välkomnande och grön.

Om projektet

I Hyllie Connect skapar vi möjligheter för företag som vill sitta modernt, mänskligt, nära och miljövänligt.

Hyllie Connect byggs för att möta framtidens tuffa miljökrav och kommer att miljöcertifieras enligt LEED:s högsta miljöklass – Platinum. Totalt kommer fastigheten att erbjuda 12 000 kvadratmeter kontorsyta fördelat över sju våningar. Den nordvästra fasaden har ett högt och visuellt läge som bjuder på unika parkvyer och lättillgänglig utevistelse. Vid entrén på den södra sidan av fastigheten ligger fokus på att möta människan. Genom vackra naturmaterial som sten, trä och grönska skapas en välkomnande och öppen atmosfär med enastående rymd om 7 meter takhöjd.

Extra allt finns redan på plats

När en ny stadsdel växer fram börjar det ofta med att de kommersiella fastigheterna byggs. Därefter följer en väntan på att underlaget för service och boende blir tillräckligt stort för etableringar. Den typen av expansioner tar ofta lång tid från första befintliga byggnad till en levande stadsdel. I Hyllie däremot har man tidigt lyckas mixa upp stadsdelen för att göra den levande.

När Hyllie är utbyggt och klart kommer det att finnas 9 000 bostäder och i stort sett lika många arbetsplatser. Genom att tydligt blanda upp boenden och kontor skapas en levande miljö där folk vill röra sig också efter klockan fem. För de boende i Hyllie är utbudet redan på plats och har extra allt med nöjesmagneter som Emporia och Malmö Arena. Det garanterar en levande stadsdel med puls.

Skandinaviens största shoppingcenter står för närservicen

Hyllie är den snabbast växande stadsdelen i Malmö, så här händer det saker varje vecka. Men redan nu finns en väl utvecklad service.Skandinaviens främsta shoppingcenter Emporia ligger på andra sidan spåren, endast fem minuters promenad från Hyllie Connect. Med en yta på 93 000 kvadratmeter erbjuds shopping, mat, kultur och nöjen i tre plan samt en unik park på taket med utsikt mot Öresund.

Förutom Emporia finns stationsnära handel och populära matställen i nära anslutning. I närområdet byggs och planeras för fler bostäder, parkmiljöer och servicenäringar. Vill du veta mer om utvecklingen i Hyllie kan du läsa här.

Flytta in 2019/2020

Hyllie Connect är under planering och uppbyggnad. Beräknad inflyttning omkring 2019/2020.

Hyllie Connect kommer att kunna erbjuda ytor från 550 – 1 800 kvadratmeter i ett plan. Modern byggteknik ger fria förutsättningar att redan från grunden skapa en väl fungerande och inspirerande arbetsmiljö. Stora glasöppningar ger härliga ljusflöden i hela fastigheten och vidsträckt utsikt.

Fastigheten blir väl anpassat för de verksamheter som önskar arbeta aktivitetsbaserat.

Detaljbild Connect Hyllie
Kontor nära resten av världen
Hyllie Connect

Nära både till Malmö och resten av världen

Tretton minuter från Kastrup och sex minuter från Malmö central växer Hyllie fram. En ny och klimatsmart stadsdel med kontor, handel och bostäder. Det är svårt att hitta ett bättre läge. Härifrån har du nära till både Malmö och resten av världen.

För tre år sedan öppnade Hyllie station och citytunneln, endast 50 meter från Hyllie Connect! Härifrån nås Malmö, Copenhagen Airport och Köpenhamn på bara några få minuter. Det visade sig ha en oemotståndlig dragningskraft för intressanta etableringar. Därför har bostäder, arbetsplatser, handel och nöje börjat växa fram i ett fantastiskt läge. Hyllie har blivit ett attraktivt centrum för flera verksamheter och huvudkontor. Hyllie är för dem som vill finnas i en knutpunkt för regionen med närhet till resten av världen. För dem som väljer tillgänglighet.

Att ha grannar som Emporia, Malmömässan och Malmö Arena är fantastiskt, men det är helheten som är områdets främsta styrka. Med citytunneln och Yttre Ringvägen kring Malmö kan du snabbt ta dig ut i världen eller ta världen till dig. Tanken med Hyllie är att samverkan mellan ekologi, ekonomi och sociala dimensioner ska skapa en modern och hållbar stadsdel. Den vill vi vara en del av.

Tåg:

  • 13 minuter till Kastrup
  • 6 minuter till Malmö Central
  • 3 minuter till Triangeln

För den som väljer att ta bilen till och från kontoret finns det gott om parkeringsplatser i det närliggande parkeringshuset. P-hus Hyllie som ligger strax intill är en Park & Ride anläggning, det vill säga ligger i nära anslutning till övriga kommunikationsmedel. Du kan parkera i P-huset Hyllie för att sedan ta dig vidare med tåg eller buss. En fördel kan vara att du slipper bilköerna i city.

Även shoppingcentret Emporia erbjuder gott om parkeringsplatser såväl inomhus som utomhus. Med ditt kontor här blir det lätt att ta sig ut i världen samt att låta världen ta sig till er.

Hyllie karta

Kontakta mig om du vill veta mer om Hyllie Connect.

Marlene Vintenius