Vasakronan välkomnar Tom Joule till Biblioteksgatan 11

Vasakronan välkomnar det brittiska modeföretaget Tom Joules första stockholmsbutik till Biblioteksgatan 11. Här öppnar företaget i mars en ny flagship store på 400 kvm som rymmer ett fullständigt sortiment för dam, herr och barn.


I England är Tom Joule sedan länge ett uppskattat livsstilsmärke med ett 40-tal Joulesbutiker samt återförsäljare som exempelvis Harrods. Tom Joule har även butiker i Frankrike samt återförsäljare i Tyskland, Holland, Belgien,
Luxemburg, Italien och USA.


– Vi är glada att modeföretaget Tom Joule väljer att öppna sin flagship store i ett av våra
absolut bästa handelslägen, säger Frida Lampel, affärsområdeschef på Vasakronan. Tom Joules unika design innebär ett mycket välkommet tillskott till Biblioteksgatans butiker.


Den nya butiken på Biblioteksgatan 11 är Tom Joules första i Stockholm och den tredje i hela landet. Stockholmsbutiken omfattar 400 kvm butik och presenterar under våren kollektioner för både dam-,
herr- och barn.


– Butiken på Biblioteksgatan 11 blir fantastisk. Vi har tagit fram ett helt nytt inredningskoncept som blir unikt
för Joules internationella flagship stores, säger Jenny Järvmarker Sydenham, Tom Joules distributör i de nordiska länderna.


– Joules design, med inspiration från brittisk landsbygd och familjeliv, passar perfekt på den svenska marknaden. Den nya stockholmsbutiken är ett viktigt led i att etablera Tom Joule som ett av de ledande märkena i Norden, avslutar Jenny Järvmarker Sydenham.

För mer information, kontakta:

Frida Lampel
Affärsområdeschef
Handel Stockholm
Tel: 0709-68 16 31
E-post: frida.lampel@vasakronan.se