Vasakronan välkomnar Teracom-koncernen till Lyckan 9

Kvarteret Lyckan 9 på Lindhagensgatan blir ny hemvist för Teracom-koncernen som väljer att samlokalisera betal-tv-operatören Boxer, Teracoms huvudkontor och driftverksamheten. Teracom hyr hela fastigheten på 6 800 kvm och inflytten är beräknad till februari 2012.


Teracom-koncernen har olika verksamheter som i dagsläget är geografiskt spridda i Stockholmsområdet. Med flytten till Lyckan får företaget ett eget hus att förfoga över. Inför inflyttningen görs en total ombyggnation av fastigheten.
 
– Det här känns väldigt kul. Teracom-koncernens verksamhet ställer en del speciella krav på fastigheten, säger Katarina Boestad, uthyrare på Vasakronan. Under det närmaste året kommer vi därför att tillsammans med Teracom anpassa Lyckan och se till att bland annat de tekniska krav som driftverksamheten ställer blir tillgodosedda.

Lindhagensgatan är ett område i stark utveckling. Här finns både kontor, handel och bostäder och kommunikationerna är goda med promenadavstånd till både tunnelbanelinjer och pendeltåg.  

-Flytten till Lyckan känns mycket bra. Med ett eget hus anpassat för våra behov kan vi knyta verksamheterna ännu närmare varandra och korta de interna kommunikationsvägarna, säger Lennart Ivarsson, kommunikationsdirektör Teracom-koncernen.För mer information, vänligen kontakta:
 

Katarina Boestad
Uthyrare, Vasakronan
Tel: 08 – 566 206 63
E-post: katarina.boestad@vasakronan.se