Vasakronan sponsrar Stockholm Open

Tennisstjärnorna är här! Det är det starkaste startfältet på många år i årets Stockholm Open – där Vasakronan är en av huvudsponsorerna.

Tennisprofiler som Rafael Nadal, James Blake, David Ferrer, Tomas Berdych, Jarkko Nieminen och Paradorn Srichapan spelar mot svenska stjärnor som Robin Söderling, Thomas Johansson, Jonas Björkman,  Joakim ”Pim Pim” Johansson”, Andreas Vinciguerra och framtidshoppet Ervin Eleskovic.


I dubbeln besegrade på torsdagen legenden John McEnroe tillsammans med Jonas Björkman paret Andreas Vinciguerra/Johan Landsberg.
I samband med Stockholm Open-veckan arrangerar Vaskronan ett antal seminarier som inleddes tisdagen den 10 oktober med en media- och kapitalmarknadsdag.


John McEnroe besökte på tisdagen Vasakronans kapitalmarknadsdag för att utfrågas av moderator Lennart Ekdal inför torsdagens dubbel.


Vasakronan Masters
För att bidra till utvecklingen av svensk damtennis arrangerades även under Stockholm Open för sjätte året en tävling för Sveriges bästa tjejer upp till 12 år. Finalen spelades på centercourten under finalhelgen. Tidigare deltagare i denna tävling är bland andra de stora framtidslöftena Johanna Larsson, Michaela Johansson, Sousan Massi, Najda och Sandra Roma.


» Läs om det stjärnspäckade startfältet