Vasakronan hyr ut till Danowsky & Partners

Uthyrningarna i The View fortsätter i jämn takt. Advokatbyrån Danowsky & Partners är senast i raden att teckna hyresavtal. Avtalet är femårigt och omfattar 955 kvm kontor på Regeringsgatan 20.


Beläget ovanpå Vasakronans fastighet Jakob Större ligger The View, tre nybyggda och toppmoderna våningar i glas. Intresset för lokalerna i The View är stort och med uthyrningen till Danowsky & Partners har mer än 60% av den totala ytan hyrts ut.


– Vi är självfallet glada att Danowsky & Partners väljer Vasakronan som värd och Regeringsgatan som adress, säger Jan Sterne, fastighetschef på Vasakronan. Med lokalerna i The View kan vi erbjuda våra hyresgäster en exceptionellt utformad arbetsmiljö i Stockholms mest efterfrågade läge.


Danowsky & Partners är en advokatbyrå med inriktning på affärsjuridik och processer och har ett 20-tal medarbetare. Den 1 december äger flytten till de nya lokalerna rum.


– Vi ser fram emot flytten till The View, säger Johan Lidbeck, Managing Partner Danowsky & Partners. Lokalerna är ljusa och toppmoderna och läget det bästa tänkbara för oss och våra klienter. Med de nya lokalerna får vi goda förutsättningar för vår fortsatta utveckling.


CB Richard Ellis har representerat Danowsky & Partners vid uthyrningen.
För mer information, vänligen kontakta:


Jan Sterne, Fastighetschef, Vasakronan
Tel: 08-782 04 75
jan.sterne@vasakronan.se

Johan Lidbeck, Managing Partner, Danowsky & Partners
Tel: 08-614 64 03
johan.lidbeck@danowsky.se