Vasakronan hyr ut kontor i The View till Altor Equity Partners och Frank Advokatbyrå

Vasakronan fortsätter i snabb takt uthyrningarna i påbyggnaden The View på Jakobsgatan 6. Senast i raden att hyra kontor här är Altor Equity Partners och Frank Advokatbyrå. De båda företagen flyttar in på sammanlagt drygt 2 100 kvm med panoramautsikt, helglasade fasader och nästan tre meters takhöjd.
 
På Jakobsgatan 6/Regeringsgatan 20 har Vasakronan byggt på tre glasade våningar med panoramautsikt över Stockholm. De nya våningarna erbjuder extraordinära, hållbara kontor och fastigheten hamnar en bra bit under energikraven för GreenBuilding. Arkitekturen, läget och avsaknaden av andra nybyggda kontor i närheten gör The View till ett unikt objekt.


– I The View har vi skapat en exceptionell arbetsmiljö för företag som söker något unikt och som värderar nyproducerade lokaler i allra bästa läge, säger Per Dahlbeck, projektchef på Vasakronan. Det har varit en spännande utmaning att få bygga ett helt nytt hus uppe vid takåsarna.


I juli 2010 flyttar Altor Equity Partners, ett riskkapitalbolag som inriktar sig på investeringar i medelstora företag i Norden, in i The View. Altor Equity Partners har tecknat avtal för cirka 1 400 kvm.  


– The View erbjuder en optimal arbetsmiljö med sina moderna och flexibla utrymmen, säger Fredrik Strömholm, partner på Altor Equity Partners. Här kan alla medarbetare samlas på ett gemensamt plan med både arbetsplatser och konferens- och mötesrum. 


Frank Advokatbyrå är en specialistbyrå inom tvistelösning och teknik, media och telekom (TMT) som tecknat avtal för ca 700 kvm och i maj 2010 flyttar in med femton medarbetare. 


– Vi ser fram emot att flytta in i The View, säger Marcus Axelryd, managing partner på Frank Advokatbyrå. Lokalerna är ändamålsenliga och dessutom moderna, ljusa och stilsäkert utformade. Det är en utmärkt plats för byråns fortsatta utveckling.


För mer information, vänligen kontakta: 


Per Dahlbeck
Projektchef Vasakronan
Tel: 0709-68 15 24
E-post: per.dahlbeck@vasakronan.se


Jan Sterne
Fastighetschef Vasakronan
Tel: 0706-22 20 67
E-post: jan.sterne@vasakronan.se