Telenova till Kista Science Tower


Ny hyresgäst i Kista Science Tower blir tele- och datakommunikationsföretaget Telenova. Hyreskontraktet med Telenova, som kommer att sitta på plan 23, innebär att företaget blir den hyresgäst som hittills sitter högst upp i tornet. Nu är cirka två tredjedelar av Kista Science Tower uthyrd.
 
I dagarna blev det klart att Telenova hyr i Kista Science Tower från och med oktober 2006. Totalt beräknas cirka 12 personer inledningsvis arbeta i Kista.


– Det känns väldigt roligt att Telenova blir ny hyresgäst i Kista Science Tower. Vi märker idag ett stort intresse för denna typ av kontorslokaler i Kista. Framförallt har flera IT- och telekomföretag visat sitt intresse, säger Johan Einarsson, uthyrare på Vasakronan.


Telenova är auktoriserad helhetsleverantör av Ericssons telefonsystem – nyligen utsedd till en av Ericssons mest framgångsrika återförsäljare – och arbetar med kommunikationslösningar för företag. 


– Kista Science Tower är en öppen och inspirerande byggnad att arbeta i – ett landmark i Sverige och norra Europas ”Telecom Valley”. Den stämmer helt in i vårt företags mål att ta våra kunders kommunikation till nya höjder. Vi är mycket nöjda med att flytta in där, säger Peter Bonde, vd på Telenova. Uthyrningsbar kontorsyta i Kista Science Tower är cirka 45 000 kvm och i Kista Entré cirka 40 000 kvm. Vasakronan Service Partner driver en omfattande tjänsteverksamhet i båda fastigheterna med bland annat reception, telefoni, vaktmästeri, restauranger och konferens.


Pressinformation finns på www.vasakronan.se
Mer information om Telenova finns på www.telenova.se


För vidare information vv kontakta
Peter Bonde, vd Telenova AB    08-5225 2002
Johan Einarsson, uthyrare Vasakronan,    0704-22 66 60,
Bengt Möller, informationsdirektör, Vasakronan  070-593 91 71