Karriär & utveckling

På Vasakronan vill vi ge medarbetarna möjlighet att vidareutvecklas och göra karriär i företaget. Den som har haft flera olika roller i organisationen får en djupare förståelse för helheten.

För att nå målet att vara branschens bästa arbetsgivare arbetar vi kontinuerligt med både kompetensutveckling och att skapa goda utvecklingsmöjligheter.

Vasakronan erbjuder goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, som är individuellt anpassade för varje medarbetare. Hos oss får du arbeta i en professionell och kundfokuserad specialistorganisation med effektiva IT- och processtöd. Vi erbjuder också trygga och marknadsmässiga anställningsvillkor.

När vi tar internt pulsen på arbetsklimatet och medarbetarnas trivsel blir det tydligt att arbetsgemenskapen med engagerade och kompetenta kollegor är en viktig framgångsfaktor. Viktigt är också att jobbet är roligt, utvecklande, utmanande och innebär frihet under ansvar.

Lediga jobb
Till vänster ser du om vi har några lediga jobb. Där kan du också lägga in ditt CV i vår databas samt lägga upp bevakning för en viss typ av tjänst.

Hur är det att jobba på Vasakronan?
Om du är nyfiken och vill veta mer kan du se filmerna ovan, läsa mer under de olika flikarna här i webbrummet eller besöka vår introduktionssida www.vasakronan.se/introduktion.

Kontakt
För mer info om att arbeta, praktisera eller skriva exjobb på Vasakronan är du välkommen att kontakta Ylva Forslund eller Sara Johansson.