Flexibelt Smart & Klart

Smart & klart – enklare blir det inte

Det är mycket som går fort nu. Det gör att lokalbehoven kan förändras snabbt och flexibilitet blir ett nyckelord. Det ser vi dagligen hos våra hyresgäster. Lösningen tycker vi är enkel, men smart. Hyr ett kontor som redan är färdigt på ett hyresavtal med löpande 6 månaders uppsägningstid.

Inga krångliga avtal eller långa avtalstider. Allting är redan uppe och fungerar, inredning, möbler, it, lås, kaffemuggar – allt finns på plats. Besvärsfritt, tillsätt bara människor och behåll fokuset på den egna verksamheten.

I ett eget hus mitt i Uppsala Science Park kan vi erbjuda ett kontor med öppen planlösning. Arbetsplatserna är fördelade på två plan och kompletteras med lunch- och mötesrum. Kontoret är ljust och härligt tack vare sina många och stora fönster i alla vädersträck.

Lokalen ligger i Uppsala Science Park som är en av Sveriges främsta innovationsmiljöer och en ovärderlig arena för företag med livskraftiga idéer. Här samverkar näringsliv, offentlig verksamhet och akademi för att skapa framgångsrika innovationer.

Gå gärna in på Uppsala Science Park hemsida för mer information www.uppsalasciencepark.vasakronan.se

Eget hus i två plan Eget hus i två plan
Ett eget hus Ett eget hus
Effektiva arbetsplatser Effektiva arbetsplatser
Pentry med matplats Pentry med matplats
Det övre planet Det övre planet
Mötesrum Mötesrum
Ingår i kategorierna Smart & klart kontor, Kontorslokaler i Uppsala