Guldlägen i huvudstaden

Få fastighetsägare kan erbjuda så bra butikslokaler och handelslägen i Stockholm som vi kan. Vi har flera stora butikshyresgäster, till exempel Stadium och H&M, men också många mindre. Utöver nedanstående lägen har vi också bra handelslägen i Solna och Sundbyberg. Kontakta oss på butik@vasakronan.se eller 08-566 205 00 när du söker butikslokal i Stockholm. Eller besök Lediga butikslokaler i Stockholm.

Biblioteksgatan/Stureplan

Biblioteksgatan/Stureplan

Här ligger några av Stockholms allra bästa och mest kända shoppingadresser. Vi äger flera fastigheter och kan erbjuda många bra butikslägen.

Se karta
Birger Jarlsgatan

Birger Jarlsgatan

Parallellt med Biblioteksgatan ligger Birger Jarlsgatan. Bland våra kunder märks internationella designers som Gucci och Louis Vuitton samt modebutiken Nathalie Schuterman.

Se karta
Drottninggatan

Drottninggatan

Drottninggatan erbjuder prisvärd shopping, inte minst yngre och trendig sådan. Här saknas ingen av de välkända kedjorna. Vi har flera riktigt bra A-lägen mellan Åhléns och PUB.

Se karta
Hamngatan/Regeringsgatan

Hamngatan/Regeringsgatan

Två av Stockholms mest centrala gator där vi har flera goda butikslägen. Här utvecklar vi också ett av Stockholms nyaste och mest spännande shoppingkvarter.

Se karta
Hötorgscity

Hötorgscity

Vasakronan äger fyra av de fem välkända höghusen mellan Hötorget och Sergels torg. Sergelgatan, där husen ligger, var en av Sveriges allra första gågator och har idag ett stort kundflöde och butiksutbud. Läs mer om Hötorgscity.

Se karta
Vasagatan

Vasagatan

Med sitt strategiska läge nära Centralstationen är Vasagatan ett viktigt stråk i city. Här äger vi flera fastigheter med butiks- och restauranglokaler i gatuplan.

Se karta
Skrapan på Södermalm

Skrapan på Södermalm

9 000 kvadratmeter shopping i tre plan. Här finns ett 30-tal butiker inom mode, media och sport samt skybar, restauranger, kaféer och Friskis & Svettis. Läs mer om Skrapan.

Se karta