Topplägen i city

Vi erbjuder butikslokaler i attraktiva cityhandelslägen i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Miljontals människor besöker våra lägen varje år och vi satsar aktivt på utvecklingen av cityhandeln. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ca 314 000 kvadratmeter handelsyta, motsvarande cirka 775 butiker.

Med ett stort sammanhängande ägande i citykärnan har vi möjlighet att ta helhetsgrepp i utvecklingen. Vi brinner för att utveckla handeln och driver gärna utvecklingen av lägen, shoppinggator och stråk.

Popupbutiker – all inclusive

För dig som vill testa ett nytt koncept, förstärka en kampanj eller prova en ny marknad och har behov av en butikslokal en kortare tid så kan vi även erbjuda popupbutiker. De är smarta och klara och du kan flytta in med dina varor på en gång. I hyran ingår det mesta. Saknar du butikspersonal så kan vi hjälpa dig med det också. Läs mer om vårt popupkoncept, eller välj Popupbutik när du söker efter lokal i vår lokalbank.

Läs mer om vad vi kan erbjuda i respektive stad i flikarna ovanför. Du kan också välja
Sök lokal för att se om vi har en ledig butikslokal som passar, eller skicka in en intresseanmälan här till vänster så återkommer vi när vi har en butikslokal som passar. Du kan såklart också mejla oss: butik@vasakronan.se.

Prenumerera på Cityhandelsnytt från Vasakronan

Med 314 000 kvadratmeter handelsyta och 775 butiker finns det förstås mycket att berätta om. Det gör vi bland annat tre gånger per år i nyhetsbrevet Cityhandelsnytt från Vasakronan.

Vill du ha Cityhandelsnytt från Vasakronan i din mejlbrevlåda? Skicka ett mejl till anna.ovesdotter@vasakronan.se

50
Rådgivning – att hitta din nya lokal

180 000 människor rör sig i våra kontor varje dag och ett antal miljoner i våra snart 800 butiker. Varje dag hittar ett par företag en ny kontors- eller butikslösning någonstans i våra fastigheter. För de flesta av dessa företag är det en ovanlig händelse, för oss är det vår vardag. Ställ tusen frågor, landa i ett svar – vi hjälper dig!

De här servicetjänsterna erbjuder vi

För att det dagliga arbetet ska fungera så enkelt som möjligt finns det många olika servicetjänster som kan underlätta. Här har vi samlat några av de vanligaste tjänsterna för dig som butiks- eller kontorshyresgäst. Vissa kan vi erbjuda, andra kan ni beställa via våra serviceleverantörer.

Startklart

Det är mycket som går fort nu. Det gör att lokalbehoven kan förändras snabbt och flexibilitet blir ett nyckelord. Det ser vi dagligen hos våra hyresgäster. Lösningen tycker vi är enkel, men smart. Hyr ett kontor som redan är färdigt, eller en popup-butik för en tillfällig kampanj.

In- & utflytt

Nu har du bestämt dig för ditt kontor. Då börjar det närma sig inflyttning. För att det ska gå så smidigt som möjligt för ert företag att fortsätta er verksamhet som vanligt har vi på Vasakronan tagit fram antal tjänster som hjälper dig att flytta in och komma på plats.