Magasinsgatan 22

Göteborg, Magasinstan


  • Kontor
  • 455 m2
  • 35 personer
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

Kontor i city med terrass

Upptäck den perfekta arbetsplatsen på Magasinsgatan, där vi erbjuder ett ledigt kontor med en imponerande egen terrass och utsikt över det populära Magasinstorget. Här har ni 455 kvadratmeter anpassningsbara utrymmen, perfekta för upp till 35 personer med en inspirerande öppen planlösning, flera samtalsrum och både stora och små mötesrum. På detta trevliga kontor kan ni njuta av en inspirerande atmosfär, bolla idéer med kolleger, ta pauser på terrassen och koppla av i det härliga pentryt. Eller varför inte ta en afterwork eller ett avslappnat mingel.

Central fastighet i ett optimalt och charmigt läge i Göteborg

Området kring Magasinsgatan andas historia och erbjuder en unik atmosfär med trendiga butiker och lunchställen. Nära till Kungsgatans shoppingstråk, Saluhallen och Feskekôrkan för mångsidiga mat- och shoppingalternativ.

Här har ni goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Domkyrkan och Grönsakstorget för buss och spårvagn. Centralstationen nås enkelt på 5 minuter med spårvagn eller 15 minuter till fots.

För cykelentusiaster finns närliggande Styr & ställ-cyklar, och ett cykelgarage med laddplats för elcykel. Flexibla parkeringsalternativ finns för bilanvändare.

Miljöcertifierad fastighet med skräddarsydda lösningar
Fastigheten Biskopen, byggd och ombyggd 1978/1995, har nått LEED Guld-certifiering (2022), vilket stärker vårt engagemang för hållbarhet och trivsel. Som hyresvärd strävar Vasakronan inte bara efter att erbjuda lokalerna utan fungerar också som en partner som stöttar er framtida arbetsplatsutveckling. Vi skräddarsyr lösningar för att skapa den perfekta arbetsmiljön för ert företag.  

Ett kontor här blir inte bara en arbetsplats, utan en plats för kreativitet och företagande.

Kontakta oss och skapa er perfekta arbetsplatsupplevelse på Magasinsgatan!  

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Det här finns i närheten

  • Buss 50 m
  • Cykelservice
  • Terrass
  • Utsikt
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Fastigheten Biskopen är belägen mitt på Magasinsgatan, en gata som andas historia och erbjuder en unik atmosfär. Med ett brett utbud av allt ifrån trendiga inredningsbutiker och spännande lunchrestauranger till retro second hand-shopping är Magasinsgatan en av Göteborgs mest levande gator. 

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?