Worklife experience

Worklife experience handlar om att skapa en positiv arbetslivsupplevelse som skapar energi, kreativitet och i längden lönsamhet för hela organisationen. Kontoret är en viktig pusselbit. Men det stannar inte där. För att kunna skapa en bra upplevelse behövs ett vidare perspektiv där människan, platsen och tekniken samverkar – och där upplevelserna står i centrum. Ladda ner vår infografik och få en snabb introduktion till vad worklife experience är och vad ni bör tänka på.

Varsågod, ladda ner din infografik här!

 

Infografiken förklarar:

  • Grundstenarna för morgondagens arbetsliv
  • Hur arbetstid och fritid kan balanseras så vi både mår och presterar bättre
  • Vad som krävs för att möta olika personlighetstypers behov
  • De fem E:na, en modell för bra upplevelser.

 

Öppna infografiken

Mer innehåll från Kunskapsrummet om worklife experience:

Konsten att motivera och engagera medarbetare

Hur får vi medarbetarna tillbaka till kontoret? Hur får vi dem att trivas? Det är frågor som många företag brottas med. Vasakronan har träffat Shani Persson och Steve Usher, två experter och eldsjälar inom Employee experience (EX).

Till artikeln

Worklife experience – vad kan vi lära av hotellbranschen?

Hur kan vi förflytta kontoret från en plats med stämpelklocka till inspirerande mötesplats? Mikaela Åkerlund, projektuthyrare på Vasakronan, har lång erfarenhet av hotellbranschen, och vet vad som gör en upplevelse och vilka verktyg vi kan låna från servicebranschen.

Till artikeln

Från arbetsplats till en helhetsupplevelse

Vilken arbetslivsupplevelse behöver företag och organisationer erbjuda nu för att attrahera, motivera, engagera och behålla medarbetare. Worklife experience är ett synsätt som handlar om att skapa en holistisk arbetslivsupplevelse, där kontoret endast är en del.

Se filmen

Funderar du på hur er arbetslivsupplevelse kan utvecklas?

Tveka inte att kontakta Henrik för ett bollplank och ett intressant samtal.

Henrik Eriksson

Affärsutvecklare 070-968 17 90 · 08-566 207 90