Coolaste kontoren i city

Sergelgatan öppnar upp efter en tid av ombyggnation. Nya restauranger, en fantastisk urban terrass med takbar och mötesmöjligheter. Shopping och nya upplevelsekoncept. Det är här det händer! Det är här du vill ha ditt nya kontor!

Dags för ett nytt kontor? Urbant och internationellt på Nya Sergelgatan.

Unika upplevelsekoncept, mer gastronomi och ny shopping

Sergelgatan är i sin slutfas efter en period av ombyggnation, och nu flyttar nya verksamheter in och lägger starten för en skön mix av upplevelser, kultur, gastronomi och shopping: Bockholmengruppen och Bastard Burgers storsatsar på Sergelgatan med fyra olika matkoncept.

I femte Hötorgshuset öppnar Space, ett center för digital kultur med gaming, musik och content creation samt Avicii Experience under hösten 2021 samt två nya café och restaurangkoncept. Mer är på gång.

Nu utvecklas Sergelgatan till en av Stockholms intressantaste platser med mat, möten, upplevelser och shopping.

Läs mer här om vad som händer på Sergelgatan

Kontor med panoramafönster och industrikänsla

De tidigare butikslokalerna på våning 2, längs med Sergelgatan, byggs om till kontorslokaler helt unika i sitt slag. Här sitter ni optimalt på första parkett över Sergelgatan och med panoramafönster mot Hötorget. Kontoren får en cool industrikänsla som går bra ihop med den ursprungliga 60-tals arkitekturen.

Färdigmöblerade kontor med utsikt över hela Stockholm

Hötorgshus II får ny fasad och helt nyrenoverade kontor. Varje våningsplan erbjuder 600 kvm kontor. Några kommer att vara färdigmöblerade enligt Vasakronans koncept Smart & Klart. Inflyttningsklara 2022/2023.

Hötorgsterrassen blir Sergelterrassen med takbar och mötesmöjligheter

Hötorgsterrassen renoveras och blir Sergelterrassen. Alla hyresgäster i huset kommer ha tillgång till den nya gröna och urbana oasen.

Här ser du ett urval av kontor som vi erbjuder på, och nära, Sergelgatan.

Hittar du inte vad du sökte? Hör av dig till mig, jag guidar dig gärna till rätt lokal.

Föredrar du att söka lokaler på egen hand? Här ser du alla våra lediga lokaler just nu.