Klara Zenit parkering

Parkera och ladda din bil hos oss på Zenit – mitt i city!

Du vet väl om att du kan parkera hos oss på Klara Zenit mitt i city, infart Klara Norra Kyrkogata 14. Nu har vi dessutom 41 nya laddningsstolpar tillgängliga för alla som har behov att parkera och ladda din bil över ett kundmöte, träningspass på Sats eller helt enkelt för dig som vill springa på stan ett par timmar. Har du behov av en månadsparkering, eller vill du veta mer om parkeringsgaraget och priser? Klicka på knappen nedan.

 Klicka här för att komma till Aimo Park

150
Parkeringsplatser
41
Laddstolpar
7 - 23
Öppettider
49 kr
Taxa vardag per halvtimme
25 kr
Taxa helg per halvtimme
22 kW
Extra stark laddeffekt

SÅ HÄR FUNKAR DET

Laddstolparna hittar du längst in i garaget – följ de gula hänvisningsskyltarna.

Ladda ner EpSpot-appen via Appstore eller Google Play och skapa ett konto om du inte har sedan tidigare. Välj EpSpot-konto under profil och välj ett valfritt belopp, fyll i kortuppgifter, klicka betala. Återgå till appen.

Från och med den 1 juli 2020 kommer du att kunna ladda din bil genom att scanna in QR-koden på laddstolpen och betala med Swish på din mobil.

Koppla in bilen i ledigt/grönt ladduttag och scanna QR-koden. Acceptera villkoren. Laddningen startar automatiskt, lampan lyser nu blått. Själva laddningen betalar du via EpSpot. Parkeringsplatsen betalar du via någon av parkeringsautomaterna eller vid utfartsbommen.

Om det är fullt i parkeringsgaraget, får du nyttja laddplatserna trots att du inte har elbil, eller om du inte har behov att ladda din bil. Då betalar du din parkeringsplats som vanligt via någon av parkeringsautomaterna eller vid utfartsbommen i parkeringsgaraget.

Early adopter? Se hit!

Nu söker vi dig som har en elbil eller hybrid som åker bil regelbundet och har behov av parkeringsplats och vill bli vår testpilot. Du får tillgång till parkering och laddning under en månad, och i gengäld utvärderar du tjänsten åt oss på Vasakronan, allt för att vi ska kunna förfina och vidareutveckla vårt erbjudande till våra kunder. Intresserad? Fyll i formuläret här till höger.

Jag vill bli testpilot!

Intresseanmälan för att bli testpilot för el-laddning i Klara Zenit.

Vill du veta mer om vårt parkeringserbjudande för Klara Zenit? Kontakta Jenny!

Jenny Ahlin
Fastighetschef Jenny Ahlin 070-208 68 31 · 08-566 206 16 jenny.ahlin@vasakronan.se