Hyresgästinfo Sergelhuset

Välkommen till Sergelhuset!

Har du praktiska frågor kring det här huset eller er lokal? Här hittar du den mest efterfrågade informationen. Det går också fint att kontakta vår kundservice på 08-566 206 00. Vi hjälper dig gärna.

Våra vanligaste frågor

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära Stockholms Central där det finns tillgång till goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlandabanan m.m. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.

Parkering & laddplatser

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan, Sveavägen och Smålandsgatan.

Cykelparkering

I dagsläget finns inget speciellt cykelrum i fastigheten. Det är inte tillåtet att parkera sin cykel i trapphus, entréer eller på garageplatser på grund av framkomlighet vid eventuell utryckning. Glöm inte att låsa din cykel. Vasakronan ansvarar inte för eventuella stölder.

I vårt nya koncept, Cykel & service, ingår allt som kan göra din cykling eller löprunda enkel och säker. Trygg och kameraövervakad cykelförvaring, omklädningsrum, dusch, förvaringsskåp, torkrum, servicestation, lånecyklar, cykelbutik och cykelservice med ett stort utbud av tjänster.

Du hittar närmaste Cykel & service hos Cykloteket på Mäster Samuelsgatan 58. Titta in så berättar vi mer.

https://www.cykloteket.se/butiker/cykloteket-zenit

Snöröjning & istappstelefon

Om farliga istappar upptäcks på fastigheten, ring omedelbart till Vasakronans kundtjänst, 08-566 20 600.

Istappstelefonen, telefon 08-50 380 280, är ett telefonnummer dit allmänheten kan ringa för att rapportera om farliga istappar som upptäcks på andra fastigheter i Stockholmsområdet.

Allmänna uteplatser & terrasser

text

Säkerhet & inpassering

text

Arena

Hänsyn & trivsel

text

Reception

text

In- & utpassering

text

Boka mötesrum & event

text

Gästinbjudan

text

Dagspass

text

Nätverk

text

Instruktioner till skrivare/kopiator

text

Instruktioner till skåp

text

Instruktioner AV utrustning mötesrum

text

IT support

text

Arenakontor

text

Post & leveranser

text

Utrymning & brandskydd

text