Garnisonen Copy

Garnisonen – inte för alla. Men kanske för dig.

Här samlas de passionerade och orädda. De som älskar det nyskapande och söker det oprövade. En blandning av människor och varumärken som vågar sticka ut. Och som är intresserade av en annorlunda kontorsupplevelse. Om du är en av dem, så passar du i Garnisonen. Om inte, är Garnisonen kanske ingenting för dig.

Hitta en ledig lokal i Garnisonen

Ladda ned en presentation av Garnisonen

>10
kockar fixar lunchmaten
38
laddplatser, 900 parkeringar
3
tidsepoker – ett område
5 000
nyfikna arbetar här

Det finns många röster och åsikter om Garnisonen – norra Europas största kontorshus. Här omfamnas både nyrenässans och brutalism, helt enkelt inget för fegisar. Här samlas vi med gnista och passion. Vi som suddar ut gränsen mellan dröm och verklighet. Vi som vill skriva historia. Och som inte är rädda för att tro på vår drivkraft.

Här hamnar du i ett innovativt och kreativt sammanhang med över 200 företag. En mix av alltifrån Uber, Happy Socks, Live Nation och Svenskt Tenn till Casall, Universal Music och Nestlé.

Garnisonen. För de passionerade.

Ett område – tre olika tidsepoker. Fastigheterna i kvarteret sträcker sig från romantiska sekelskiftet till brutalistiskt 70-tal. Här finns en unik konstsamling med över 40 stora konstverk och installationer som bidrar till Stockholms kulturarv. Längs med pelargången mot Karlavägen finns konstverk i alla entréer, och inne på Karlavägen 100 finns olika konstverk som spänner över flera hundra år. Här syns kända konstnärer som Hertha Hillfon, Torsten Renqvist och Mats Åberg. För de särskilt intresserade anordnas konstvandringar med jämna mellanrum.

Här är musiken alltid närvarande. Det är en del av vardagen att kontorsgrannen drar upp decibelnivån och vartannat kontor ockuperas av stora högtalare. Vi har även förmånen att titt som tätt bjudas på intima liveframträdanden av våra fantastiska upphovspersoner.

Sanna Hähnel, Account Manager på Universal Music Publishing Group

Garnisonen. För de produktiva.

Här finns all tänkbar service du behöver för en lika kreativ som effektiv arbetsdag. Middagen handlar du på Coop, helgvinet på Systembolaget, hämtar ut din leverans på posten och dina barns medicin på Lloyds apotek. Du kan även passa på att få bilen tvättad under dagen.  Har du behov av mer ärendeshopping är gallerian Fältöversten inom fem minuters promenadavstånd. Dessutom tar du dig snabbt och enkelt ut på en löparrunda eller lunchpromenad med Djurgården runt knuten.

Garnisonen. För de hungriga.

Kvarteret erbjuder prisbelönta matkoncept för både foodien och snabbätaren. K-märkt med bland annat stjärnkonditorn Daniel Roos i spetsen erbjuder både kvalitativa luncher och catering vid större events, allt i hållbarhetens tecken. Här hittar du även restaurangerna Combo, Panini, Café Marrakech och Favo.

Garnisonen. För de nyfikna.

Cykla, jogga, powerwalka – eller varför inte ta enhjulingen till jobbet? Att utmana sig själv och ta nya vägar skapar nyfikenhet och kreativitet och ökar innovationsgraden i såväl kreativa som icke-kreativa branscher. I Garnisonen finns förutsättningar för mycket aktivitet, och för lunchträning ute i friska luften. Cykelparkering finns både inom- och utomhus, med omklädningsrum och duschmöjligheter.

Garnisonen. För idépiraterna.

Konferera, brainstorma, heartflowa. Här finns alla förutsättningar för både det kreativa mötet och inspirations-föreläsningen. Garnisonen Konferens erbjuder en trendig, modern och originell miljö med en unik 70-talskänsla. Här finns lokaler för alla tillfällen med upp till 250 deltagare – workshops, utbildningar och mässor med högt ställda krav på teknik, miljö och service.

Lediga lokaler i Garnisonen

Tror du att Garnisonen är något för dig?Kontakta Richard eller Niklas för en visning.

Richard Helgesson
Niklas Sjögren
Fastighetschef Niklas Sjögren 070-557 59 85 · 08-782 03 05 niklas.sjogren@vasakronan.se