Malmö, Hyllie
Hyllie Connect
 • Adresser:
  Bures gata
 • Byggt/ombyggt:
  2020/
 • Kontor:
  12 000 m2
 • Arkitekt:
  White

Om fastigheten

Hyllie Connect – åtta våningar nyproducerade kontor på bästa skyltläge invid tågspåren i Hyllie.

Här kan vi tillsammans med White Arkitekter stoltsera med ett hus som bjuder på unika parkvyer och lättillgänglig utevistelse. Inte bara har varje våningsplan flera balkonger. Även i kontorslokalerna har vi tagit fram hybridrum som gör att t ex. konferensrummet helt kan öppnas upp och ute blir därmed inne. På våningsplan 5 erbjuder vi en härligt grönskande takterass med parkkänsla, tillgänglig för alla hyresgäster.

Löftet om moderna kontor med mycket ljusinsläpp är lika självklart som möjligheten till flexibel planlösning. Här får man funktionella och effektiva ytor även om man har en blandad planlösning med flera rum.

Service i närområdet

Precïs på andra sidan spåret ligger ett av Skandinaviums största köpcentrum – Emporia. Här finns all tänkbar service, restauranger, butiker, livsmedel etc. Vid Hyllie Stationstorg finns flera restauranger, banker, hotell etc. Med ett kontor i Hyllie Connect finns all tänkbar service inom 100 meters gångavstånd.

Kommunikationer

Det är svårt att hitta ett bättre kommunikativt läge. Härifrån har du nära till både Malmö och resten av världen. Tågstationen ligger bara 50 meter från Hyllie Connect. Därifrån tar det 13 minuter till Kastrup, 7 min. till Malmö C och endast tre minuter till Triangeln.

För den som väljer att ta bilen till och från kontoret finns det gott om parkeringsplatser i det närliggande parkeringshuset P-Hus Hyllie. Vi har även möjlighet att erbjuda garageplatser i fastigheten.

Med över 200 cykelparkereringar i anslutning till fastigheten är det även förmånligt att ta sig till Hyllie med cykel. Ett stort utbud av cykelvägar från centrum gör det enkelt.

Med ditt kontor här blir det lätt att ta sig ut i världen och låta världen ta sig till er.

Parkering

Förutom de parkeringsplatser vi erbjuder i Hyllie Connect finns även ett större P-hus beläget alldeles intill fastigheten.

Dina kontaktpersoner

Jörgen Benediktsson
Fastighetsansvarig teknik

040-691 71 77

jorgen.benediktsson@vasakronan.se Skicka e-post