Sex skäl att välja Vasakronan
som hyresvärd

 1. Personlig service

  Vi vet att du vill ha en personlig relation med någon som inte bara kan fastighetsförvaltning, utan också förstår dina behov och din affär. Det tror vi är en viktig nyckel till en god och långsiktig relation.

 2. På plats i huset

  Vi jobbar med egen personal även i driften av fastigheterna. Våra drifttekniker och tekniska förvaltare kan sina hus väl och är sällan långt borta om du behöver hjälp eller om något inte fungerar som det ska.

 3. Storlek ger valmöjligheter

  En hyresvärd som har mycket att välja på ger flexibilitet när era behov förändras. Ni kanske behöver utöka med fler arbetsplatser? Eller det kanske är dags att flytta närmare city? Vi erbjuder flest lokalmöjligheter i Sverige.

 4. Hållbarhet på riktigt

  Vasakronan är ett av världens första klimatneutrala fastighetsbolag och ISO14001-certifierat sen länge. Majoriteten av våra hus är miljöcertifierade, oftast enligt LEED. För att involvera hyresgästerna i miljöarbetet har vi en löpande dialog med våra kunder där målet är att tillsammans skapa en mer hållbar arbetsplats.

 5. Låt oss sköta allt utom er kärnverksamhet

  Många av våra hyresgäster vill fokusera på det de gör bäst, och låter oss och vår samarbetspartner Coor Service Management sköta resten. Vi kan erbjuda de flesta kontorsnära tjänster, till exempel telefoni, reception, vaktmästeri och restaurang.

 6. Hitta praktisk info om din fastighet dygnet runt

  Här på vasakronan.se hittar du vår unika service Hyresgästinfo, som ger dig praktisk info om det mesta i din fastighet. Var du kan parkera cykeln eller bilen, hur ventilation och belysning fungerar, eller var miljöstationen ligger. Hyresgästinfo finns också som mobilapp.