Vasakronan - fastighetsbolag med fokus på kontor och butiker
Publicerad: 2016-11-30

Servicetjänster

För att det dagliga arbetet ska fungera så enkelt som möjligt finns det många olika servicetjänster som kan underlätta. Här har vi samlat några av de vanligaste tjänsterna. Vissa kan vi erbjuda, andra kan ni beställa via våra serviceleverantörer.

Kontorsservice

För att det dagliga arbetet ska fungera så enkelt som möjligt finns det många olika kontorstjänster som kan underlätta. Via vår samarbetspart Coor kan vi hjälpa er med allt från vaktmästeritjänster och lokalvård till fruktkorgar. Genom att dessutom välja grön service kan ni minska er miljöpåverkan på flera sätt. Läs mer om Grön service nedan. Som hyresgäst hos Vasakronan får ni tillgång till prisvärda och lättillgängliga servicetjänster till färdigförhandlade priser via Coor.

För mer information om servicetjänster se nedan eller skicka en förfrågan till Coor via kontaktformuläret.

Grön service kontor
Servicetjänster
Kontaktformulär

 Smart & klart

Smart & klart är vår nyckelfärdiga kontorslokal för företag som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får ni nyckeln i handen och kan flytta in samma dag. Inredning, möbler, it, av-utrustning och kaffemuggar – allt är redan på plats. Läs mer om vad som ingår i produktbladet nedan. Lokalen hyr ni på korttidsavtal. Till dessa lokaler erbjuder vi servicepaket via Coor.

Produktblad
Broschyr
Servicepaket

Butiksservice

Våra servicetjänster är till för att underlätta vardagen för dina butiksanställda. Det kan handla om allt från lokalvård och växtservice till budtjänster och vaktmästeri.

För mer information om servicetjänster se nedan eller skicka en förfrågan till Coor via kontaktformuläret.

Grön service butik
Kontaktformulär

 Popup

Vår Popup-lokal är en nyckelfärdig butik klar att använda redan från dag ett. Läs mer om vad som ingår i produktbladet nedan. Lokalen hyr ni från två veckor upp till maximalt tre månader. Till dessa lokaler erbjuder vi ett flertal tilläggstjänster via kvalitetssäkrade samarbetspartners.

Produktblad Popup
Butikspersonal via Academic Work eller Hubbr
Profilering via Stockholm Printcenter
Butiksinredning via SSC/PEN
Betallösning via Izettle
Musik via Spotify

Internet och IT-tjänster

I våra fastigheter kan vi erbjuda snabb och driftsäker tillgång till internet via vår samarbetspartner Excanto. Genom samarbetet kan kunder hos Vasakronan dessutom få tillgång till Excantos IT-tjänster; personlig service och rådgivning inom IT. Deras tjänsteutbud är anpassat för små och medelstora företag och omfattar allt från en stabil och prisvärd internetanslutning till kompletta IT-lösningar med exempelvis datalagring, serverdrift och backup. Oavsett vilka tjänster ni väljer får ni tillgång till personlig support från Excantos Servicedesk. Kontakta din fastighetschef om du vill ansluta ditt företag till eNet.

Visste du att upp till 25 procent av ett företags energiförbrukning kan kopplas till IT? Grön IT är en skräddarsydd tjänst som handlar om att minska den energiförbrukning och miljöpåverkan som är kopplade till IT. Läs mer i produktbladet nedan eller kontakta er fastighetschef för mer information.

Mer information finns i länkarna nedan eller kontakta Excanto på telefon 08 545 726 16 eller support@excanto.se.

Grön IT
Produktblad IT-tjänster
Excanto

El

Vi förser våra fastigheter med klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla samt miljömärkt el. Som hyresgäst hos Vasakronans kan ni därför sätta en nolla i er hållbarhetsredovisning för den delen. Hyresgäster erbjuds även att köpa grön el från Energi Sverige till konkurrenskraftiga priser och enkla avtalsvillkor. Elen produceras av förnybar energi från vattenkraft, vindkraft eller biokraft. Det finns tre avtalstyper:

  1. Energi Sverige Spot
  2. Energi Sverige Fast
  3. Energi Sverige Mix

För alla avtal tillkommer energiskatt och elcertifikatavgift.

För mer information kontakta Energi Sverige på telefon: 040 627 18 80 eller mail vasakronan@energi-sverige.se

Grön el kontor
Grön el butik

Avfallshantering

Ditt avfall kan innehålla både farliga och värdefulla ämnen. Genom att källsortera kan det dåliga materialet tas omhand på ett säkert sätt och det som kan återvinnas återvinns. Ett noggrant källsorterat avfall skyddar både människor och miljö, och sparar på våra energi- och natur­resurser. På Hyresgästinfo kan du se var miljörummet ligger i din fastighet, samt vilka fraktioner (typer av avfall) som kan slängas där. Ibland kan det dock vara svårt att veta hur allt ska källsorteras. I vår sorteringsguide vägleder vi dig rätt – Sorteringsguide miljörum.

Ibland kanske ni får mer avfall än vanligt och då räcker kapaciteten i miljörummet inte till. Ni kanske ska flytta in eller ut, har köpt möbler och fått mycket emballage över eller av någon annan anledning har mycket att kasta. Då måste ni kontakta den entreprenör som sköter avfallshanteringen i fastigheten och beställa en extra hämtning.

För samtliga regioner är Ragn-Sells vår avfallsentreprenör, förutom när det gäller kontorsfastigheter i Göteborg. Då är det Renova Miljö.

Ragn-Sells
Kontakta Ragn-Sells för hjälp med hämtning av avfall på telefon: 077-188 88 88 eller mejl: kundtjanst@ragnsells.com. Tala om att ni är hyresgäst hos Vasakronan så får ni ett mer förmånligt pris.

Renova Miljö
Kontakta Renova Miljö för hjälp med hämtning av avfall på telefon: 031-61 85 30 eller mejl: kundservice@renova.se

Konferens

Via våra konferenspartners kan ni boka konferenser, allt från stora hörsalar till mindre styrelserum och kringservice. Anläggningar finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här är en lista på de konferensanläggningar ni har att välja på – Konferensanläggningar.

Tio procents rabatt hos Coor

Vi samarbetar med Coor Konferens, en av de största renodlade dagkonferensarrangörerna i Sverige med 13 anläggningar i Stockholm och Göteborg. Som hyresgäst till Vasakronan får ni tio procents rabatt på konferenslokalhyran. För att ta del av rabatten ange att ni är hyresgäst hos Vasakronan, företagets namn och i vilken fastighet ni sitter. Här hittar ni Coors konferensanläggningar och kan boka er konferens – Coor konferens.

 

Laddparker

År 2030 ska den svenska fordonsflottan vara fossiloberoende, det är regeringens mål. På Vasakronan vill vi vara med och utveckla den goda och hållbara staden och därför utvecklar vi laddparker för elbilar i och runt våra fastigheter. Genom att erbjuda laddmöjligheter för allmänheten hoppas Vasakronan skapa förutsättningar för människor att äga elbilar.

För information om laddmöjligheter i just din fastighet se Hyresgästinfo eller kontakta din Fastighetschef.

Läs mer om Vasakronans laddparker

Cykel & service

Vasakronans koncept Cykel & service syftar till att skapa goda förutsättningar för alla som cyklar eller springer till jobbet och förhoppningsvis sänka tröskeln för de som ännu inte börjat. I Cykel & service skräddarsys abonnemangen utifrån kundens behov. På det sättet får man bara det man behöver, varken mer eller mindre. Konceptet är inte bara till för Vasakronans egna hyresgäster, utan öppet för alla som vill cykla till och från jobbet.

För information om cykelförvaring i just din fastighet se Hyresgästinfo eller kontakta din Fastighetschef.

Läs mer om Cykel & service
Produktblad
Prislista Cykel & service