Vasakronan - fastighetsbolag med fokus på kontor och butiker
Publicerad: 2016-11-28

Lokalrådgivning

Den fysiska miljön på jobbet påverkar oss. Mer än vi tror. Nu skapar ett förändrat arbetsliv nya utmaningar och då behövs en arbetsplatsstrategi. För ett kontor är mer än bara kvadratmeter och kostnader. Rätt använd kan en schysst arbetsplats innebära enorma fördelar för er verksamhet. Vi har funderat rätt mycket på det där.

Vasakronan logga

Rådgivning vid val av lokal

Lokaler är mer än kvadratmeter och kostnader. De är verktyg för att förändra och inspirera. När dagens it-lösningar kopplar oss loss från den fysiska platsen skapas nya möjligheter och sättet vi arbetar på förändras. Att kunna välja själv var och hur man vill arbeta ökar lusten och effektiviteten. När kontoret kan möta dessa olika behov fungerar det som ett verktyg för din verksamhet. Vi kallar det arbetsplatsstrategi. Det vill säga – hur en arbetsplats där medarbetaren är den viktigaste råvaran, ska utformas för att bäst bidra till verksamhetens utveckling och mål. Vi har själva arbetat mycket med vår arbetsplatsstrategi, sedan 2012 jobbar vi på ett aktivitetsbaserat kontor. Läs mer nedan eller kontakta oss så berättar vi om de erfarenheter vi har skaffat oss.

Smarta arbetsplatser
Värdens pocket Kontor
Fem steg till en smartare arbetsplats
Aktivitetsbaserat kontor

Vasakronan erbjuder även kontors- och butikslokaler på korttidsavtal.

Produktblad Smart & klart
Produktblad Popup

Excanto

IT-lösningar i ditt nya kontor

I samarbete med Excanto kan vi hjälpa er att se över er IT-lösning för ert nya kontor. Vi rekommenderar att kartlägga IT-behovet i ett tidigt skede då val av IT-lösning kan förändra och utveckla ert arbetssätt vilket påverkar både val av lokal och inredning. Genom att kartlägga IT-behovet tidigt sparar ni både tid och pengar inför en kommande flytt. Excantos tjänsteutbud är anpassat för små och medelstora företag och omfattar allt från en prisvärd internetanslutning till kompletta IT-lösningar med exempelvis datalagring, serverdrift och backup. I produktbladet nedan och på Excantos hemsida kan ni läsa mer om vilka tjänster Excanto erbjuder. Kontakta gärna Excanto på 08-545 726 16 för att gå igenom ert företags specifika behov och för hjälp med vilka tjänster som passar just er.

Grön IT
Produktblad IT-tjänster
Excanto

Coor

Servicestrategi

Via vår samarbetspart Coor och deras arbetsstrategiteam, Coor Advisory Service, erbjuder vi hjälp med att ta fram en strategi vad gäller lokalbehov, framtida arbetssätt och vilka behov som finns för att anpassa serviceleveransen efter era förutsättningar. Ni kan få hjälp med bland annat projektledning, förändringsledning och implementation.

Strategisk rådgivning servicetjänster
Smarta servicelösningar

Coor
hyresgast@coor.com
Stockholm: 010-559 57 30
Göteborg: 031-154 215
Malmö: 040-125 770
Uppsala: 018-135 600