Vasakronan - fastighetsbolag med fokus på kontor och butiker
Publicerad: 2016-11-29

Inflytt

Snart är det dags att flytta in, spännande! Men inför en flytt är det mycket att tänka på. Informationen på den här sidan sammanfattar det som är viktigt att tänka på när du flyttar in i en av våra fastigheter.

Hyresgästinfo

På Hyresgästinfo hittar du som hyresgäst praktisk information om det mesta i din fastighet, kontaktuppgifter till kundtjänst och dina kontaktpersoner på Vasakronan. Hyresgästinfo hittar du både här på webben:

Hyresgästinfo

Men även som en praktisk mobilapp för iPhone och Android. Bara att ladda ner och sätta i gång.

 

Inflyttning

Inför inflyttning är det mycket att tänka på. Vi har sammanfattat det viktigaste i ett välkomstbrev som du hittar nedan samt en checklista som kan vara bra att ha till hands längst vägen. Innan ni tillträder er nya lokal genomför vi tillsammans en inflyttningsbesiktning där vi går igenom lokalens skick. Besiktningsprotokollet blir vårt gemensamma underlag som vi utgår ifrån vid en eventuell avflyttning då en ny besiktning genomförs.

Välkomstbrev och checklista inflytt kontor
Välkomstbrev och checklista inflytt butik, galleria och restaurang

Vid en flytt är det vanligt att ni får mer avfall än vanligt och då räcker kapaciteten i miljörummet inte till. Då måste ni kontakta Ragn-Sells som sköter avfallshanteringen i fastigheten och beställa en extra hämtning.

Kontakta Ragn-Sells på telefon: 077-188 88 88 eller mejl: kundtjanst@ragnsells.com. Tala om att ni är hyresgäst hos Vasakronan så får ni ett mer förmånligt pris.

Grön flytt

Via vår serviceleverantör Coor kan ni få hjälp med er flytt. Coor erbjuder hjälp med planering, flyttprojektledning och flyttfirmor. De erbjuder gröna flyttar genom bland annat cykelbud eller flytt där alla restprodukter dokumenterat återvinns, säljs eller ges vidare. För mer information om grön flytt och kontaktuppgifter till Coor se nedan.

Grön flytt

Coor
hyresgast@coor.com
Stockholm: 010-559 57 30
Göteborg: 031-154 215
Malmö: 040-125 770
Uppsala: 018-135 600

Servicetjänster

För att det dagliga arbetet ska fungera så enkelt som möjligt erbjuder vi en rad olika servicetjänster via samarbetspartners. För mer information och beställning se sidan Servicetjänster.