Småstadskaraktär med storstadskvalitet

Vasakronan bygger nytt i Sundbybergs Centrum. Här får du det bästa av två världar. Ett kontor med småstadskaraktär och storstadskvalitet mellan stadens puls och småstadens idyll.

Sammanlagt bygger Vasakronan 30 000 kvadratmeter hållbara, flexibla och effektiva kontor. Kontorsplanen är höga i höjden och finns mellan 500 – 2 000 kvadratmeter. Men det är inte flexibiliteten och effektiviteten som gör Nya Kronan extra speciell. Det är känslan i mötet mellan storstadens puls och småstadens idyll. I Sundbyberg känner man sig lätt hemma i de omgivande kvarteren. Det känns genuint och trevligt, tryggt och välkomnande. Samtidigt har Sundbyberg en puls som liknar storstadens, med pendeltåg, tunnelbana och människor i ständig rörelse.

Läge & kommunikationer

Sundbyberg är en expansiv stad i staden och har ett bra kollektivtrafikläge i Stockholm. Från fastigheten har du nära till såväl pendeltåg som tunnelbana och bussar.

  • Endast 2 minuters promenad till Sundbybergs station
  • Pendeltåget tar dig till T- centralen på 8 minuter
  • Tunnelbanans blå linje tar dig till T- centralen på 13 minuter
  • Tvärbanan går mot Solna centrum eller Sickla udde.
  • Flera busslinjer utgår från Sundbybergs station: linje 504 mot Ursvik, linje 506 Hallonbergen – Karolinska sjukhuset och linje 515 Odenplan – Sundbybergs station.
  • Det finns parkeringsmöjligheter i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Finns i området

I hjärtat av Sundbyberg får du gott om spännande grannar. Här finns såväl kontor som butiker och bostäder vilket ger området en trevlig småstadskaraktär. I närheten finns även flera större kontorsområden, såsom Solna Strand och Solna Business Park.

Läget i Sundbyberg centrum erbjuder närhet till ett brett serviceutbud med butiker, bank och många restauranger av varierande sort.