Härliga vyer

Ljuset och den vidsträckta utsikten mot Stockholm är slående i den här 400 kvm stora kontorslokalen som rymmer runt 30 medarbetare.

En öppen planlösning, två mötesrum i olika storlekar och ett par mindre rum för ostörda samtal gör detta till ett perfekt kontor för det mellanstora företaget. Hela interiören är modern med neutrala färger i svart, vitt, grått och trä med ett nybyggt pentry. Förutom trägolv i pentryt sträcker sig en heltäckande matta genom hela lokalen som dämpar störande ljud.


Lasthiss från lastkajen i garaget går direkt till våningsplanet - praktiskt om ert företag regelbundet tar emot större leveranser.
Här finns alla möjligheter att skapa just det kontor som ert företag behöver.

I entrén tar den gemensamma receptionen emot och servar både ert kontor och era besökare. I entréplan ligger också Restaurang Solna Access, vars meny även lockar gäster som arbetar utanför huset. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte.
För den som vill lägga sin träning i anslutning till arbetstiden, finns en fullt utrustad motionsanläggning för styrke- och konditionsträning.

Till den stora föreläsningen, konferensen eller den lilla workshopen finns moderna mötes- och konferenslokaler. Det finns också gemensamma ytor och en mindre uteplats som passar perfekt för det efterföljande minglet.

Visionsbild av lokal Visionsbild av lokal
Härliga fönster Härliga fönster
Nytt pentry Nytt pentry
Mindre mötesrum Mindre mötesrum
Solna Access Solna Access
Välkommen in Välkommen in
Receptionen Receptionen
Lunchrestaurangen Lunchrestaurangen
Konferensen Konferensen
Ingår i kategorin Kontorslokaler i Stockholm