Generösa ytor på ett plan

Just nu finns tillfälle att hyra ett helt eget våningsplan mitt i city!

Visst entrén är någonting som vi bara passerar ett par gånger om dagen, men det ger ändå en extra kick på morgonen att gå in genom en stor och pampig entré. Rymden och höjden går igen även i lokalen och i kombinationen med flera ljusgårdar fortsätter den välkomnande känslan vi fått redan på gatuplan.

Egen innergård

Hur väl ett kontor fungerar är summan av all planering ni lagt ner för att åstadkomma rätt förutsättningar för er verksamhet och era medarbetare. Det vi kan bidra med är många fina trivselhöjande faktorer, exempelvis generös takhöjd, stora fönster, ljusgårdar, anpassningsbara lokaler och en alldeles egen innegård som gör det möjligt att få en solglimt på fikapausen.

Nu gör vi det enkelt att ta cykeln.

Med vårt nystartade koncept Cykel & service vill vi skapa förutsättningar för alla som cyklar eller springer till jobbet och förhoppningsvis sänka tröskeln för de som ännu inte börjat. I Cykel & service finns bemannad cykelförvaring, omklädnings- och torkrum samt dusch, möjlighet till eget förvaringsskåp och tillgång till lånecyklar. Dessutom finns Cykloteket på plats med sin service store där de kan erbjuda cykelservice, cykelrekond och butik.

  • Gym i fastigheten (SATS)
  • Cykelförråd, cykelservice, omklädningsrum och dusch
  • Garage med elbilsplatser
  • Restaurang och café i fastigheten
  • Miljömärkt byggnad (Leed Guld)
Atrium i lokalen Atrium i lokalen
Entré/reception Entré/reception
Egen innegård Egen innegård
Atrium i lokalen Atrium i lokalen
Entré Entré
Cykelförråd, dusch, omklädningsrum i huset. Cykelförråd, dusch, omklädningsrum i huset.
Ingår i kategorin Kontorslokaler i Stockholm