yteffektivt kontor

Lediga ytor i Kista Science Towers företagshotell.

Företagsotellen är placerade i Hus C pl 10 alt Hus D pl 8, där vi just nu har tre olika ytor att erbjuda, 66 kvm, 93 kvm och 157 kvm. Då pentry, konferensrum och WC delas med andra hyresgäster på samma plan är den egna ytan extremt yteffektiv.

Företagshotellet är särskilt anpassat till verksamheter som söker en kostnadseffektiv lösning med hög servicenivå. Konceptet är enkelt - du hyr din egen lokal och tillsammans med andra på samma våning delar du gemensamma areor.

Vår stora reception i Kista Science Tower tar hand om dina besökare. För hantering av gods finns även tillgång till en stor godsmottagning. Samtliga lokaler har datanätverk installerat. Även städning av gemensamma areor ingår i hyran.

Välkommen till Kista Science Tower - ett självklart val när du söker moderna och yteffektiva lokaler i Kistas bästa läge. Fastigheten som har det extra med sitt fullservice-hus som erbjuder alla kringtjänster som ni kan behöva. Lämna bilnyckeln i receptionen och få bilen tvättad medan du jobbar? Lämna skjortor till kemtvätten? En självklar service i Kista Science Tower

I Kista Galleria som ligger tvärs över gatan ligger Sats där du som hyresgäst har tillgång till dusch och omklädning. Toppen för dig som cyklar eller löppendlar till jobbet eller springer på lunchen. Din cykel parkerar du tryggt i husets låsta cykelförråd.

Huset har även egen konferensanläggning, Andra fördelar som huset erbjuder är närheten till både tunnelbana, buss och tåg.

Kista Science Tower är miljöcertifierat enligt LEED Guld.

Kista Science Tower Kista Science Tower
Den gemensamma receptionen Den gemensamma receptionen
Takterrassen med sin utsikt Takterrassen med sin utsikt
Terrassen på våning fyra Terrassen på våning fyra
Tunnelbanan alldeles intill Tunnelbanan alldeles intill
Kista Galleria precis utanför dörren Kista Galleria precis utanför dörren