Liten pärla!

Konceptet i våra fina företagshotell i Kista Science Tower är enkelt - du hyr din egen lokal och tillsammans med andra på samma våning delar du gemensamma ytor.

Just nu har vi en lokal ledig om 107 kvm på plan 6. Den har en blandad planlösning med ett kontorsrum och en större öppen arbetsyta där man enkelt får plats med cirka 6-9 arbetsplatser. Lokalen hyrs ut omöblerad vilket gör att du själv kan ge den ditt företags signum med egna möbler och annan inredning. Den egna lokalen, som förstås är låsbar, har också ljusa ytskikt och golv med antracitgrå textilmatta.

I din årshyra ingår det mesta. Bland annat ett modernt gemensamt pentry utrustat med mikrovågsugnar och diskmaskin. Du har ditt eget kylskåp och kaffet från kaffemaskinen är förstås gratis. För möten bokar du fritt konferensrummet för 12 personer eller något av de två mindre samtalsrummen. Vår stora reception i Kista Science Tower tar hand om dina besökare och hanterar även ditt gods. Samtliga lokaler har datanätverk av kategori 6 samt möjlighet att enkelt koppla upp dig mot ditt eget nätverk. Även städning av gemensamma ytor, förbrukning av el, kyla, värme varmvatten ingår i årshyran.

Gemensam yta Gemensam yta
Konferensrum i den gemensama ytan Konferensrum i den gemensama ytan
Kista Science Tower Kista Science Tower
Den gemensamma receptionen Den gemensamma receptionen
Takterrassen med sin utsikt Takterrassen med sin utsikt
Terrassen på våning fyra Terrassen på våning fyra
Tunnelbanan alldeles intill Tunnelbanan alldeles intill
Kista Galleria precis utanför dörren Kista Galleria precis utanför dörren
Ingår i kategorin Kontorslokaler i Stockholm