Här syns du!

Spännande arkitektur, oväntad mix av material, miljötänk och en grönskande terrass! Nu bygger vi den femte och sista kontorsfastigheten i Frösunda.

Fastigheten blir nio våningar hög med fin utsikt över Brunnsviken och vackra Hagaparken. Plan 2-7 byggs i vit betong i ett reliefmönster av trianglar medan plan 8 och 9 får en bärande konstruktion och fasad helt i trä. Som utsmyckande detalj används mässingsfärgad plåt till de utanpåliggande trapphusen samt ramar in de största fönstren. Den vita betongen tillsammans med mässingsdetaljerna kommer gnistra vackert och karakteristiskt.

Fastigheten byggs för att klara nivå LEED Platinum, den högsta miljöklassen inom LEED.  

Hjärtat i byggnaden är huvudentréns ljusgård med gemensam reception, café och lounge. Byggnaden kommer att ha en väl tilltagen inomhus cykelparkering med omklädningsrum för cykelpendlare. I ljusgården finns också den majestätiska trappan i trä som sträcker sig upp mot fastighetens översta våningar där en stor  takterrass finns. Terrassen ligger i bästa solläge och har fin utsikt mot grönområde och de bostadsfastigheter som finns längst med Gustav III Boulevard.

Fastighetens placering vid E4an innebär snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Dessutom har vi Sveriges bästa skyltläge. Här passerar ca 140 000 fordon varje dag. Därför ingår fasadskyltplatser för de företag som väljer att sitta här..

Visionsbild lokal Visionsbild lokal
Takterrass Takterrass
Takterrass Takterrass
Hilton från E4:an Hilton från E4:an
E4:an utanför E4:an utanför
Frösunda torg Frösunda torg
Hagaparken Hagaparken
Ingår i kategorin Kontorslokaler i Stockholm