Möblerat kontor

Det är mycket som går fort nu. Det gör att lokalbehoven kan förändras snabbt och flexibilitet blir ett nyckelord. Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, porslin, AV-utrustning, datanätverk, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.

Smart & Klart-kontoret i Tornhuset på Hans Michelsensgatan 2B håller just nu på att färdigställas och blir klar för inflyttning i mitten av december. Högst upp i huset, på våning 11 och 12, med fönster åt tre väderstreck och en fantastisk utsikt över Malmö och Sundet.

Ni tar hissen direkt in i lokalen på Plan 11. Här finns ett stort rum med 10 arbetsplatser, ett litet mötesrum samt entré och toalett. Via trapphuset går man upp till plan 12 där det finns ytterligare 4 arbetsplatser samt plats för möte och konferens. På detta planet finns kontorets pentry.

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters gångavstånd från Centralstationen. Läget erbjuder därmed ett fantastiskt kommunikationsläge men även närhet till restauranger, närbutiker, hotell och gym.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

Läs mer om vårt Smart & Klart-koncept på vår hemsida.

Fantastisk utsikt över klaffbron och Västra Hamnen Fantastisk utsikt över klaffbron och Västra Hamnen
Utsikt över Malmö Utsikt över Malmö
Utsikten över Sundet Utsikten över Sundet