Smart & Klart

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.

- Vi ser att väldigt många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar lång tid och det är många val som måste göras. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för den som önskar det. Därför erbjuder vi Smart & Klart - ett helt nytt kontorskoncept för snabb och enkel inflyttning, där allt redan ingår, säger Fanny Murén, uthyrare.

Smart & Klart-kontoret på Östra Hamngatan utmärks för sitt fantastiska ljus och har utsikt över såväl Kopparmärra och Kungsportsplatsen som Östra Hamngatan. En öppen planlösning erbjuder goda möjligheter till aktivitetsbaserat arbetssätt. Läget är utmärkt med närhet till både Kungsportplatsen, Brunnsparkens kollektivtrafik, Centralstationen och stadens alla butiker och restauranger. Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för.

Välkommen att kontakta oss för mer information om kontoret eller för att boka en visning!