Beskrivning:

Göta livgarde är en del av Garnisonen.
Ursprungligen var Göta livgarde en regementsbyggnad, granne med Svea livgarde. Då, på sent 1880-tal, var övriga delar av Garnisonen bara en stor kaserngård. Livgardesbyggnaderna har byggts om fullständigt invändigt, men till stora delar bevarats utvändigt. Istället för logement och mäss finns här idag ljusa, vackra kontorslokaler som passar bäst för storrum och andra öppnare planlösningar.

Kommunikationer:

Kommunikationer Garnisonen ligger på Östermalm, nära såväl city som Kungliga Djurgården. T-banestationen Karlaplan, som tillhör tunnelbanans röda linje, ligger cirka fem minuters promenad bort. Stombusslinjen 4 har ändhållplats i kvarteret. Andra bussar som trafikerar Garnisonen är 67, 69 och 76.
Vid Djurgårdsbron, endast några minuters promenad bort, når man Spårväg City.

SL:s tidtabeller

På markparkeringen (infart via Linnegatan) finns totalt tre poolbilar från Sunfleet, varav en laddhybrid, som är tillgängliga för alla. För medlemskap och villkor se www.sunfleet.se.

Parkering:

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering.

Garagets öppettider: alla dagar 06-24, övrig tid sker inpassering med kort och kod

Apcoa Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Apcoas kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70, maila till uthyrning@apcoa.se eller gå in på hemsidan www.apcoa.se.

I garaget finns 18 parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. 14 platser är utrustade med laddstolparna som erbjuder laddeffekt på 7,4 kW med Typ 2 uttag. Resterande fyra platser är utrustade med miniladdare för laddning av elmotorcyklar och elmopeder och erbjuder laddeffekt på 3,7 kW med schukouttag.

På markparkeringen finns ytterligare fem parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på 7,4 kW och har Typ 2 uttag.

Garagets öppettider:  alla dagar 06.00-24, övrig tid sker inpassering med kort och kod
Oreserverad plats: 1800 kr/mån (ex moms) Reserverad plats: 2600 kr/mån (ex moms) MC-plats: 500 kr/mån (ex moms) Laddplatstillstånd: 600 kr/mån tilläggsabonnemang (ex moms) Kontakta Apcoa för att hyra plats.

Hyresgäster:

Live Nation Sweden AB, Semantix AB, Cloud Nine AB, Stockholm Environment Institute, Teleopti, Global Water Partnership