Beskrivning:

Karlahuset är en del av Garnisonen. Förmodligen den del som de flesta förknippar med kvarteret. Karlahuset byggdes i början av 1970-talet och är en av Sveriges längsta byggnader med sina 347 meter och två busshållplatser. Lokalerna är moderna och flexibla, och det går att bygga både rumslösningar och öppnare kontor.

Omgivning:

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering.

Garagets öppettider: alla dagar 06-24, övrig tid sker inpassering med kort och kod

Apcoa Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Apcoas kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70, maila till uthyrning@apcoa.se eller gå in på hemsidan www.apcoa.se.

Kommunikationer:

Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Parkering:

OBS! Mer info under Omgivning.

I garaget finns 18 parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. 14 platser är utrustade med laddstolparna som erbjuder laddeffekt på 7,4 kW med Typ 2 uttag. Resterande fyra platser är utrustade med miniladdare för laddning av elmotorcyklar och elmopeder och erbjuder laddeffekt på 3,7 kW med schukouttag.

På markparkeringen finns ytterligare fem parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på 7,4 kW och har Typ 2 uttag.

Laddplatsbiljett gäller för parkering på samtliga laddplatser och betalas via parkeringsautomaten eller Easy Park. I parkeringsgaraget kan man även teckna ett särskilt parkeringstillstånd för laddplatserna via parkeringsoperatören.

På markparkeringen finns även en snabbladdare som erbjuder DC laddning på 50 kW med uttag för CCS resp. Chademo samt ett Typ 2 uttag för AC laddning på 43 kW. Betalning görs via RFID-kort, sms eller webbapp. Instruktioner för de olika betalmetoderna finns att läsa på snabbladdaren.

Garagets öppettider: 
alla dagar 06.00-24, övrig tid sker inpassering med kort och kod

Oreserverad plats: 1800 kr/mån (ex moms)
Reserverad plats: 2600 kr/mån (ex moms)
MC-plats: 500 kr/mån (ex moms)
Laddplatstillstånd: 600 kr/mån tilläggsabonnemang (ex moms)

Kontakta Apcoa för att hyra plats.

Hyresgäster:

Statistiska Centralbyrån, BDO Nordic AB, Stockholm Spine Center, Kungliga Biblioteket, Svenska Försäkringar, Nespresso m fl