Beskrivning:

Vi har skapat ett miljösmart hus i Värtahamnen där hyresgästerna har goda möjligheter att påverka utformning och inredning. Med stora våningsplan om 3 600 kvm har vi skapat ett hus med plats för större företag att utveckla sin verksamhet.
Läs mer på www.vartahamnen.se

Omgivning:

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden och är unikt i Stockholm med sin närhet till vatten och en aktiv hamn. Här växer ett nytt modernt och hållbart område fram. Stockholms stad har höga miljömål för området. 

Gärdets sportfält ligger nära och det är endast 2,5 kilometer till city.

Närservice:

I området finns gott om trevliga lunchrestauranger. I husets ljusgård finns restaurang Horisont och en trappa ner i entréplanet ligger Café Feel. I det angränsande huset längst Hangövägen finns Nooshi, en asiatisk restaurang, Kök@hangö29, Pizzeria Oz och Hotell Scandics restaurang. 

I husets gatuplan är ICA Kvantum inrymt. Det finns även gym och bank i området. Behöver du konferenslokaler har Scandic hotell Ariadne en bra konferensanläggning med utsikt över hamninloppet eller ut över Stockholm.

Kommunikationer:

Det är lätt att ta sig till Värtahamnen. T-banestation Gärdet ligger inom fem minuters gångväg från Värtahamnen där även buss nr 1 passerar. Det går också att åka till t-banestation Ropsten och därifrån ta buss nr 76 som stannar precis utanför husets entré.

Från Karolinska sjukhuset via Valhallavägen går buss 73 som stannar på Tegeluddsvägen, en liten promenad från Värtahamnen.

Med bil tar det ca 10 minuter från city.

Parkering:

I huset finns ca 100 garageplatser och på angränsande kvarter finns utomhusparkering.

Historik:

Husets första hyresgäst var ICA, som slog upp sina portar för kunder den 18 november 2009. Kontorsdelarna av huset stod klara för inflyttning i juni 2010 då Tieto Sweden AB flyttade in.

Hyresgäster:

Tieto, ICA, Café Feel, Restaurnag Horisont.